folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sabah Balkonda Bulduğum Kuş

Sabah Balkonda Bulduğum Kuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    tataryigit bunu yazdı

veterinerin yapabileceği birşey olduğunu sanmıyorum vadesi dolmuş. Ağzına zorla şırınga veya çay kaşığıyla su içir.. düzelirse öyle düzelir.

evet öyle gibi ama hocam bu şekilde elimde ölse kötü olur içim rahat etmez acaba götürsem düzelirmiydi diye...

Frontend Dev.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

çek kafasını kurtar hayvancağazı

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Kuş bana hasta gibi geldi sakın fazla münasebet kurma kuş gribi felan birşey geçer eldiven felan tak öyle eline al  sıcak biryerde bir kaç gün bak zaten eğer hasta ise bir kaç güne ölür 

Gimme Some Tits
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı

Kuş bana hasta gibi geldi sakın fazla münasebet kurma kuş gribi felan birşey geçer eldiven felan tak öyle eline al  sıcak biryerde bir kaç gün bak zaten eğer hasta ise bir kaç güne ölür 

aman hocam dur kuş gribi falan :) kuş hasta ishal olmuş

Frontend Dev.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sıradan bir kuş bu. Hergün yolda yürürken görebileceğiniz kuşlardan...

Yalnız hasta gibi. O yüzden balkonda bulmuşsun. Normalde çok hareketli olurlar.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Hocam veterinere götürmen iyi olacak. Kuşlar genellikle camı farkedemez ve çarparlar, öyle bir durum olabilir, belki bir darbe neticesinde tepki vermiyordur. Vitaminsizlikten hastalanmış olabilir.

Muhabbet kuşlarından hastalıkları hakkında bildiklerim. Hastalanan kuş uçamaz, tüylerini kabartır. Kuşun ağzına kürdanla bir parça bal zorla verilir. Balı ağzına alan kuş ani olarak su içmek ihtiyacı duyar. Vitaminli su önüne koyulduğunda kana kana içer, dopingi almış olur. Bu şekilde bir kuş kurtardım, kuş şu anda 13 yaşında (maşallah deyin).

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

çek kafasını kurtar hayvancağazı

:D

geçende ayağı kırık bi at gördüm yaşlı amcanın biri bağrıdı kafasına sıkın la kurtulsun hayvan :)

veterine götür hocam hem için rahat etmiş olur

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ERERESEL bunu yazdı

Hocam veterinere götürmen iyi olacak. Kuşlar genellikle camı farkedemez ve çarparlar, öyle bir durum olabilir, belki bir darbe neticesinde tepki vermiyordur. Vitaminsizlikten hastalanmış olabilir.

Muhabbet kuşlarından hastalıkları hakkında bildiklerim. Hastalanan kuş uçamaz, tüylerini kabartır. Kuşun ağzına kürdanla bir parça bal zorla verilir. Balı ağzına alan kuş ani olarak su içmek ihtiyacı duyar. Vitaminli su önüne koyulduğunda kana kana içer, dopingi almış olur. Bu şekilde bir kuş kurtardım, kuş şu anda 13 yaşında (maşallah deyin).

höh harbiden maşallah :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    ERERESEL bunu yazdı

höh harbiden maşallah :)

hocam bende anlatayım bi kuşum vardı ben 8-9 yaşlarındayken, sakattı uçamıyodu oyuncak aramanın üzerine koyup gezdiriyodum falan :) sonra yanlışlıkla üstüne oturdum öldü :/ daha öncede bi kuş vardı onuda bıçakla doğramıştım. sonrakilerde kaçtı falan işte. bari buna iyi bakayım

Frontend Dev.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

zorla ağzını aç ekmek falan yedir, şırınga falanla da su ver yoksa 2 güne kalmaz ölür..

Toplam Hit: 6976 Toplam Mesaj: 54