Sabah Balkonda Bulduğum Kuş
-
tataryigit bunu yazdı
veterinerin yapabileceği birşey olduğunu sanmıyorum vadesi dolmuş. Ağzına zorla şırınga veya çay kaşığıyla su içir.. düzelirse öyle düzelir.
evet öyle gibi ama hocam bu şekilde elimde ölse kötü olur içim rahat etmez acaba götürsem düzelirmiydi diye...
-
çek kafasını kurtar hayvancağazı
-
Kuş bana hasta gibi geldi sakın fazla münasebet kurma kuş gribi felan birşey geçer eldiven felan tak öyle eline al sıcak biryerde bir kaç gün bak zaten eğer hasta ise bir kaç güne ölür
-
ReeX bunu yazdı
Kuş bana hasta gibi geldi sakın fazla münasebet kurma kuş gribi felan birşey geçer eldiven felan tak öyle eline al sıcak biryerde bir kaç gün bak zaten eğer hasta ise bir kaç güne ölür
aman hocam dur kuş gribi falan :) kuş hasta ishal olmuş
-
Sıradan bir kuş bu. Hergün yolda yürürken görebileceğiniz kuşlardan...
Yalnız hasta gibi. O yüzden balkonda bulmuşsun. Normalde çok hareketli olurlar.
-
Hocam veterinere götürmen iyi olacak. Kuşlar genellikle camı farkedemez ve çarparlar, öyle bir durum olabilir, belki bir darbe neticesinde tepki vermiyordur. Vitaminsizlikten hastalanmış olabilir.
Muhabbet kuşlarından hastalıkları hakkında bildiklerim. Hastalanan kuş uçamaz, tüylerini kabartır. Kuşun ağzına kürdanla bir parça bal zorla verilir. Balı ağzına alan kuş ani olarak su içmek ihtiyacı duyar. Vitaminli su önüne koyulduğunda kana kana içer, dopingi almış olur. Bu şekilde bir kuş kurtardım, kuş şu anda 13 yaşında (maşallah deyin).
-
samaccc bunu yazdı
çek kafasını kurtar hayvancağazı
:Dgeçende ayağı kırık bi at gördüm yaşlı amcanın biri bağrıdı kafasına sıkın la kurtulsun hayvan :)
veterine götür hocam hem için rahat etmiş olur
-
ERERESEL bunu yazdı
Hocam veterinere götürmen iyi olacak. Kuşlar genellikle camı farkedemez ve çarparlar, öyle bir durum olabilir, belki bir darbe neticesinde tepki vermiyordur. Vitaminsizlikten hastalanmış olabilir.
Muhabbet kuşlarından hastalıkları hakkında bildiklerim. Hastalanan kuş uçamaz, tüylerini kabartır. Kuşun ağzına kürdanla bir parça bal zorla verilir. Balı ağzına alan kuş ani olarak su içmek ihtiyacı duyar. Vitaminli su önüne koyulduğunda kana kana içer, dopingi almış olur. Bu şekilde bir kuş kurtardım, kuş şu anda 13 yaşında (maşallah deyin).
höh harbiden maşallah :)
-
MaviGozluDev bunu yazdıERERESEL bunu yazdı
höh harbiden maşallah :)
hocam bende anlatayım bi kuşum vardı ben 8-9 yaşlarındayken, sakattı uçamıyodu oyuncak aramanın üzerine koyup gezdiriyodum falan :) sonra yanlışlıkla üstüne oturdum öldü :/ daha öncede bi kuş vardı onuda bıçakla doğramıştım. sonrakilerde kaçtı falan işte. bari buna iyi bakayım
-
zorla ağzını aç ekmek falan yedir, şırınga falanla da su ver yoksa 2 güne kalmaz ölür..