Sabah Bilgisayarınız Kendiliğinden Açılsın
-
-
eğer arayarak açtıracaksak ve pcde 56k fax/modem takılıp yapılacaksa o iş yatar gibi :D daha sonrasında biostan açılış sekmesini modeme yönlendireceğiz sanırım ama hiç denemedim :D
-
hocam hadi pc açtı diyelım benım şarteller kapalı oluyor onu kim aççak. ehü ehü ehü
-
Tahribat Forum>Dosya Paylaşım / Download Bölümü>Sabah bilgisayarınız kendiliğinden açılsın
konu geyik değil paylaşım biraz ciddiye alın.
Şeyi soracam pc açıldı peki operayı açacak, istediğim sayfaya bağlanacak, user/pass otomatik girecek
vazgeçtim amk. Başlangıçtan operayı ayarlarızda bu operada otomatik user/pass varmı yokmu bilmiyom kaldığı yerden devam etse
şeyde oluyordu pardusta firefox kendiliğinden açıyor giriyor şifre mifre hak getire..
Kimdi o bi operacı vardı aramızda athzaimiydi sipidikmiydi amelemiydi izmirliydi sanırsam o çocuk hangisiydi?..
Yazılı düşündüm.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat Forum>Dosya Paylaşım / Download Bölümü>Sabah bilgisayarınız kendiliğinden açılsın
konu geyik değil paylaşım biraz ciddiye alın.
Şeyi soracam pc açıldı peki operayı açacak, istediğim sayfaya bağlanacak, user/pass otomatik girecek
vazgeçtim amk. Başlangıçtan operayı ayarlarızda bu operada otomatik user/pass varmı yokmu bilmiyom kaldığı yerden devam etse
şeyde oluyordu pardusta firefox kendiliğinden açıyor giriyor şifre mifre hak getire..
Kimdi o bi operacı vardı aramızda athzaimiydi sipidikmiydi amelemiydi izmirliydi sanırsam o çocuk hangisiydi?..
Yazılı düşündüm.
-----------------------------
baba baslat>tüm programlar>baslangıca operanın kısayolunu at o şifre işindede sey yap sitede şifrreni girdikten sonra bişi cıkıo ya ona sey de sadece bu sayfa için kaydet de ve onu ana sayfa yap son olarak opera ayarlarından acılısta anasayfayla baslayı sec bölece pc acılınca istediin steye kendiliinden gireredit:yalnız bişi farkettim pc acılınca hemen net baglantının olması gerekio yoksa site böle acılmaya calısıo o şekil kalıo
-
millet peki bunun crack ı nerde :D :D
-
c0der bunu yazdı:
Talep gelirse, programsız, sadece BIOS tan nasıl yapıldığını videoyla çekerek anlatabilirim. ;)
talep war;) -
saol paylaşım için
-
Name: syk071c
Code: 0074D85002A9EA85F52B0FE51F51F4E40000
buda benden olsun :)