Sabah Kalkıp İlk İş Olarak Ttnet'e Sözmek Artık Bir İbadet Oldu Benim İçin
-
arkadaşlar bir haftadır akşamları net düzgün 16 mb görüyor sabahları bağlantı kopuyordu bu sabah aradım müşteri hizmetlerini sövdüm baya . ve şuan internet geldi :D bakarım gene gidecekmi yarın sabah eğer giderse yine arayıp sövmeyi planlıyorum . ayrıca iletmemi istediğiniz sorunlarınız varmı sizin içinde sövebilirim :D
-
benim internette aynı dertle muzdarip :P benim adımada bolca kay sana zahmet :))))
-
:D genelde akşamları bende de oluyor o, sana zahmet ilet
-
tamam arkadaşlar :D adamları hergün arıyorum zaten ilk defa bugün sövdüm be bugün akşaö olmadan net geldi :D
-
bu sn 2 haftadır ttnete ben bolca söwdüm kapattırdığım hattın içinde bakiye kalıomuş nerden bileyim ben kaç yıl sonra aradılar 750 tl ödiceksiniz die ödedim ama artık daha da beter söwüorum :D
-
aynı bendede oluyordu modemde kaynklı dediler yeni modem aldık hızım 4 de şuanda 8 çıkarttrcam
-
donanım haberde destek sistemleri var sorunu orada dile getir g*tü tutusurlar o yawşaklarla anlatmayla vaktini ve dilini yorma
-
modemden kaynaklı böyle sorunmu olur bu modem sabahlarımı sadece sorun çıkartıyor yani :D sanada geçmiş olsun kardeş 750 lira hiç yoktan fena gelmiştir. eğer yine devam ederse oralarada yazacam zaten dedim böyle böyle yazarım her yere diye
-
yabancı şirketleri sevmem lakin ttnet gibi piçin çocuklarının karşısına sağlam yabancı bir şirketi koyacaksın. türkiyede ttnet yanında ikinci üçüncü internet sağlayıcısı olacak. vodafonun turkcelli öptüğü gibi ttneti öpüp atacak. vatandaş hizmet görsün a.g. bu sorun başka türlü düzelmez.
-
buraya yaz, seni arayarak her türlü desteği veriyorlar
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
buraya yaz, seni arayarak her türlü desteği veriyorlar
http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3
-----------------------------eğer yine gidip gelmeye başlarsa burdan yazacağım zaten.
katılıyorum abi tekel oldu ttnet türkiyede resmen düzgün biri çıksada karşısına öpse ttneti