folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sabahın 4'Ünde Hırsızlık Yapan Çingenelere Yardım Etmek

Sabahın 4'Ünde Hırsızlık Yapan Çingenelere Yardım Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    manfolder bunu yazdı

Bu çingenelerde hırsızlık esrar uyuşturcu satışı her şey var.gündüz vakti boş evlere girip hırsızlık yapıyorlar.bunların oturdugu semte polis bile zor giriyor.hepsinin bahçesinde hint keneviri var.coluk cocugu uyuşturu ve esrar satanlara yardım etmeyi iyi bir şey gibi anlat mak tam sacmalık.

Hocam sen Denzel Washington'ın oynadığı "Training Day" filminde zencilerin yaşadığı "Orman" isimli mahalleyle karıştırmışsın.

Yakacak odun çalıyolardır, çalsınlar. Alamazsan, çalarsın. "Açlıktan ölürüm daha iyi!" diyen zihniyet.. YARRAK AÇLIKTAN ÖLÜRSÜN, ÖNCE ÇALAR SONRA TOPUKLARIN GÖTÜNE VURA VURA KAÇARSIN. Hani biri diycek olursa diye, önden yorum atayım.

Hacı ben ne Denzel bilirim ne training ama adamın dediği herşey bizim burda birebir aynı hee mahalleye polis rahat rahat girebiliyo bi tek onu tutturamadı. ayriyetten " trenchcoat 300 lira " la ben bilmem görsem trenchcoat'mış falanmış elin çingeni ne anlar aq

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

yaptım evet. mutsuz da değilim pişmanda. roman hiç değilim. 

kafamda 6 tane ekstra ve az miktarda dumanın kafası var bi abimizle birlikteyim ona güvenemediğimden önce onu eve bıraktım. arabada 

onundu. parkettim güzelce. neyi güzel amk bildiğin recep ivedik style parkettim basladım evime yürümeye.

saat 5' e geliyor. köpekler bile uyumuş. 

derken inşaat alanından birşeyler taşıyan çingeneleri gördüm. tuhaftır hepsi kadındı. kalasları felan çalmaya çalışıyorlar amk. 

ağır lan. 4 kişi falanlar. ikisi 18-20 yaşlarında biri 27-28 biri 35 li felan. eskici arabasından getirmişler sanırım hususi bu iş için. ona

yüklemeye çalışıyorlar felan. beni görünce hiç 

duraksamadılar. sadece birisi gözlerimin içine baktı tuhaf tuhaf o kadar. derken şakk kadının birisi düştü felan ne oldugnu anlamadım 

bir inşaat malzemesi de ayagının üzerine düştü.

orda amk ne hissettiğimi bilmiyorum anlatılcak birşey değil.

- "yavaş lan yavaş sessiz." dedim.

- gittim.

- kaldırdım.

- malzemeyi koydum.

tamam, burdan devam ederek farkli bir sonla daha iyi bitebilir bu aslinda...

(yarin bi refresh atarsin gercekmiydi bu yasananlar, ben bunu yazdimmi diye.)

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

polis bunlardan birini tutuklasın.150-200 kişi bir den karakola gelir.demek sizin oarlarda çingene yok.her türlü pislik bunlarda.dedigim gibi poliside eve sokmazlar.mahalle ayaga kalkar.polise saldırır.elektrik parasi vermezler.elektrik yazmaya giden görevliler cok dayak yedigi icin o semti es geçiyor şimdi.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

çingenelera hayranım, küçücük şeylerle mutlu olmayı, kavgada bile göbek atmayı, yüzlerinde eksilmeyen gülücüklerin... şaka lan şaka alayına uyuz oluyorum bir kavgada hemen amip gibi 100 kişi oluyor ibneler. bide geçen sene bi tanesi cüzdanımı çalmıştı. yakalasaydım world card reklamındaki vadaa gibi döve döve morartacaktım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

güzel yazmışsın.. hırsızlık olayını tasvip etmesem de kendini bu şekilde ifade etmen hoş olmuş.. 

korkarabatak

hırsızlıgı tasvıp etmem hıc bıes sekılde yardım edende yapan gıbıdır bunu unutma ... uzerınde 3oo tl trench kot gıymekle de adam olunmuor adam olsaydın zaten polisi arardın... 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

trench kotmudur ne karın agrısıdır nasıl aldın birader onuda yazıver gerçi açtığın konu ve attığın mesajlardan anlayabiliyoruz bunu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Sen ve senin gibi çingeneler yüzünden bizim fabrikadan demir malzeme çalanlara çok pis küfür ediyoruz. Ben yakaladığımda onları sağlam göndermeyeceğim zaten..

Senin gibi düşünenler yüzünden istediklerini alabilecek sanıyorlar kendilerini. Çalışmanın ne demek olduğunu bile bilmiyorlar. Çalmak daha kolay ya..

Birde böyle yardım edenleri alkışlayanları görünce diyecek birşey bulamıyorum. Aferin size. Sziden çaldıklarından gelip buraya "mallarımı çaldı orospu çocukları" diye konu açmayın..

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

hoca o kalaslar veyahut çalınan mal senin olsaydı yine aynı duygu ve düşünceler içinde mi olurdun?

Yoksa yardım ettikten sonra kendini mal gibi mi hissederdin?

ya da yardım etmezmiydin?

Bu soruya vereceğin cevap ilk attığın mesaj ile çelişmezse bende mahmut tuncerim :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

tbt yine ikiye bölündüü :)

alkışlayanlar

yuhalayanlarr

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

tbt yine ikiye bölündüü :)

alkışlayanlar

yuhalayanlarr

Bu sağlıklı olandır hoca. bir toplulukta karşıt görüş yoksa yerinde sayıyorsun demektir.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 14856 Toplam Mesaj: 98