Sabiha Gökçenden Kocaeline Gidiş?
-
sınav hangi gün hocam :)
seni şahsi aracımla taşıyabilirim hatta sınav süresince bekleyip geri sabiha gökçen'e bile getirebilirim ama herşeyin bir bedeli var cüzi bir miktara anlaşırız :)
@banneduser
Coiner tarafından 24/Haz/15 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Coiner bunu yazdı
seni şahsi aracımla taşıyabilirim hatta sınav süresince bekleyip geri sabiha gökçen'e bile getirebilirim ama herşeyin bir bedeli var cüzi bir miktara anlaşırız :)
@banneduser
vay be :D
beyler şimdi atatürk dış hatlara inip sabihaya gitmek için 3 vasita mı gerekiyor yani ?
-
Bilmeyenler arkadaşlar yorum yapmasalar ne güzel olacak. En mantıklı seçenek Akmis tur (nami diğer pegasus servisleri) direk izmite götürüyor. Sabiha Gökçen iç hatlar çıkışının hemen karşısında sarı beyaz renk otobüsler. 1 saatte bir kalkıyorlardı. Ve bu otobüse herkes binebilir pegasus yolcusu olmanız gerekmiyor.

turkz tarafından 24/Haz/15 19:51 tarihinde düzenlenmiştir -
rapidhacker550 bunu yazdı
beyler şimdi atatürk dış hatlara inip sabihaya gitmek için 3 vasita mı gerekiyor yani ?
2 vasıta. Atatürk havalimanı önündeki havatas ile taksime gelirsin taksimden havatas ile sabiha gökçene gidersin.
-
Coiner bunu yazdı
@banneduser
Hacım eyw dün gitti geldim. :) Sabihadan E-10 a binip pendik köprüsüne oradan da 200 le kocaeline gittim. e-10 yarım saat, 200 1.5 saat sürdü. Dönüşüde aynı şekilde yaptım. Tek sıkıntı bu süre zarfında ayakta beklemek oluyr.