Sabıka Kaydım Var Ama Beni Nekadar Etkiler ?
-
Bana sorarsan sırf sabıka kaydın yüzünden işe alınmazsın. Yalnız bankalarda vb kuruluşlarda bir mahkum istihdam etme zorunluluğu var. Eğer bu gireceğin şirkette aynı yükümlülüğe sahipse ,öyle bir mahkum kontenjanı açığı varsa belki bir şansın olabilir. Ama özel şirketlerle ilgili böyle bir düzenleme var mı bilmiyorum :(.
-
karatahta gelir birazdan hocam =)
-
Bak simdi bende hapis cezasi almistim. bunlarin suresi var bir yada iki yil sanirim. Tekrar dilekce vererek sicilini temizliyorlar. adliyeye gitsen en iyi bilgiyi ordan verirler. veya avukat bi arkadasin varsa.. 2004 yilinda ceza aldim 2005 de temizlettim sicilimi.
kolay gelsin
-
arkadaşım aynı olaydan sicil yedi ; sabıka değil altını çiziyorum ; 18 yaşındaydı şu an 24 yaşında ve üni. mezunu hiçbir yer kabul etmiyorlar ne yazıkki...toplumdan soyutluyorlar resmen
-
benim bildiğim sabıkan olsada bir süre sonra siliniyor olması gerek
-
Ya git basvurunu tamamla ne olacaksa göreceksin :)
-
Temiz bir sabıka kaydı çıkar bir arkadaşının onu tara ardından photoshop ile düzenleme yap renkli bir çıktısını al mühür kısmını kırmızı bir mürekkep ile patates ile üstünden geç ki gerçekci olsun.. Adamlar girip acaba sabıkası var mı diye bakmazlar :P
edüt: Yapma bence ...
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
Temiz bir sabıka kaydı çıkar bir arkadaşının onu tara ardından photoshop ile düzenleme yap renkli bir çıktısını al mühür kısmını kırmızı bir mürekkep ile patates ile üstünden geç ki gerçekci olsun.. Adamlar girip acaba sabıkası var mı diye bakmazlar :P
-----------------------------Yapsın da nereden geldı aklna desınler?tbt karakutu desınler :D:D
-
matematik1 bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------Yapsın da nereden geldı aklna desınler?tbt karakutu desınler :D:D
-----------------------------ifadede tbt desinde site kapansın sonra :D
-
Denetimli serbestlikten yararlanıyorsun şu an anladığım kadarıyla, yani suç tarihinden itibaren mi ceza kesildikten itibaren mi tam bilmiyorum 5 yıl boyunca herhangi bir suça karışmazsan sicilin de temiz olduğu için herhangi bir sabıka vs kaydı geçmez..
ayrıca senin işlediğin suç bence kaçakçılığa giriyor ya da telif haklarına dair hükümlere bak..
Ayrıca sabıkana işleniyorsa bile, 5 yıl uslu uslu oturursan, 5 yıl sonunda o sabıka siliniyor bu tür suç durumlarında..
Yani hulasa edersek, muhtemelen pek bişey çıkmaz sen hiçbişey yokmuş gibi başvurunu vs ni yap.. olmadı, al sabıka kaydını bi kendin bak anasını satayım işlemiş mi işlememiş mi deyi (:
geçmiş olsun bu arada