folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Sabit Diskte 3 Gb Gizli Bölüm Nasıl Yedeklerim?

Sabit Diskte 3 Gb Gizli Bölüm Nasıl Yedeklerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

elimde dell laptop var hard diskte 3 gb ayrılmış bölüm var bu bölüme format atmadım çünkü kısa yol tuşu ile ilk günkü haline getiriyor pc yi. ben bu bölümü yedeklemek istiyorum fakat bu bölüm  disk yönetimnde görünüyor ama üsütne gelince sağ tıklayında sadece sil komutu aktif diğerleri pasif ben bu bölümü yedeklemek istiyorum nasıl yapıcam

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

hangisi emin degilim ama partitionu DVD'ye dogrudan yedekleyen programlar vardı tahminen "(!)... ghost" adi iceren bir programdi onla yapabilirsin.

acronis diye bir program daha olacakti

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam acronis yapıyor olması lazım bi dene.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ghost 11 ile windows ortamında notebook hdd sini başka bir pc ye bağlayarak istediğin partion bölümünün imajını alabilirsin :)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DELL için recovery oluşturma programı var 2-3 dvd ile aynı işi çözebilirsin.
    Acronis de olur ancak öle yaparsan sadece yedeklersin,boot ayarınıda yapmak gerek tekrar kurarken.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostwanted
    mostwanted's avatar
    Erkek

hdd recovery bölümü oulşturan programlar var.kendinde öyle bir bölüm oluşturabilirsin

Toplam Hit: 1150 Toplam Mesaj: 6