Sabit İp Ve Asus Modem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

@Mykb hocam kusura bakma gece cok gec geldim yazamadim dynamic 2015 seminerine gidiorum simdi donunce ozelden donus yapicam sana

Problem yok hocam. Bu ddns ile kamera izlenebiliyor değil mi ? Deneyen var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

@Mykb hocam kusura bakma gece cok gec geldim yazamadim dynamic 2015 seminerine gidiorum simdi donunce ozelden donus yapicam sana

Problem yok hocam. Bu ddns ile kamera izlenebiliyor değil mi ? Deneyen var mı ?

hocam kamera hic denemedim ancakmodemarayuzune ornegin telden asus aicloud ile giris yaptigimda agdaki cihazlari gorebiliorum kamera icin donanimhaberde benim kullandigim modem ile cok ilgilenen tipler var bu isi pro anlamda yapan konusuna yazarsan 5 dkya detayli cvp gelir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    ustura bunu yazdı

Bilmeyenler için yaziyoru  Asus Modemi Olan Arkadaşlar Modeme Ddrwt Yuklesinler Modeme birçok Özellik Kazandirirlar :)

http://www.dd-wrt.com/site/index

hocam yamulmuyosam dsl modemlere olmuyor router'lara oluyor dd-wrt sadece

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@Absolut

Hocam peki modemin o anki ip numarasını görebiliyor musun ? Rica etsem ekran görüntüsü atabilir misin telefondan ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

@Absolut

Hocam peki modemin o anki ip numarasını görebiliyor musun ? Rica etsem ekran görüntüsü atabilir misin telefondan ?

hocam ben sana tw aticam simdi gel modeme bakalim beraber  indiriorum net cok dandik insin paslicam sana tw kurcalariz

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 2301 Toplam Mesaj: 16