Sabitdisk Kurtarma Problemi
-
NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------
Yeni Bir Tavsiye : Virüs İle Gizlenmiş ( Klasor seçeneklerinden Göster Seçeneği İlede Göremediğiniz Dosyalarınızı Sürücü iLe birlikte )
Yada Bozuk Arşiv & Erişilemez denilen bölümleri Komple Bildiğiniz Nero programın içine atın.Büyük ihtimal Gösterecektir.
-----------------------------sorun bu değil adam ubuntu ile bakmış, linux, dosya konusunda çıplak gösteren gözlük gibidir, windows'da gizlediklerini sormadan gösterir sana zaten
sorun o bölümün işletim sistemince gösterilmemesi / içine girilememesi (töbe töbe)
-
amele_2 bunu yazdı:
winrar ile bakmak da bi çözüm :)
winzip de olurmu ? -
Daft bunu yazdı:
NiGhT_SouL bunu yazdı:
Yeni Bir Tavsiye : Virüs İle Gizlenmiş ( Klasor seçeneklerinden Göster Seçeneği İlede Göremediğiniz Dosyalarınızı Sürücü iLe birlikte )
Yada Bozuk Arşiv & Erişilemez denilen bölümleri Komple Bildiğiniz Nero programın içine atın.Büyük ihtimal Gösterecektir.
-----------------------------sorun bu değil adam ubuntu ile bakmış, linux, dosya konusunda çıplak gösteren gözlük gibidir, windows'da gizlediklerini sormadan gösterir sana zaten
sorun o bölümün işletim sistemince gösterilmemesi / içine girilememesi (töbe töbe)
:)) Sende Benim Yazdıgımı Okumadın Heralde.Virüs İle gizlenmiş dosyanın nero ile açılabilceğini ek olsun diye söyledim :) bi sen mi zekisin linux un dosya okuma kabiletiyinin oldugunu bilen :)
adam ne diyor c'ye giremiyorum erişilemez sorunu veriyor diyor
ben ne diyorum
sizinkiler gibi sadece denemeye değer bi tavsiyeydi :) her konuda bilmişlik yapıp atlamak zorundamısın ? -
NiGhT_SouL bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
NiGhT_SouL bunu yazdı:
:)) Sende Benim Yazdıgımı Okumadın Heralde.Virüs İle gizlenmiş dosyanın nero ile açılabilceğini ek olsun diye söyledim :) bi sen mi zekisin linux un dosya okuma kabiletiyinin oldugunu bilen :)
adam ne diyor c'ye giremiyorum erişilemez sorunu veriyor diyor
ben ne diyorum
sizinkiler gibi sadece denemeye değer bi tavsiyeydi :) her konuda bilmişlik yapıp atlamak zorundamısın ?
-----------------------------her konuda yüksek atlama yaptığımı da nerden çıkardın.. lokmalarımı mı sayıyon
edit: ayrıca "winzip de olur mu" diyerek niye dalga geçiyosun winrar'ın gizli dosyaları gösterme özelliği var arkadaş haklı