folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sabitdiskin Son Demleri?

Sabitdiskin Son Demleri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

çizik torun attıklarını bi deneyeyim

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

Hazır konusu varken bende birşeyler sorayım gecen hafta bende hdd yi bozdum içinde resimler vardı onları kurtara bilme ihtimalim varmıdır.Varsa nasıldır.Hddyi bilgisayara taktıgımda laptop açılmıyor. 

2. sorumda laptop parçası satan mürid varmı klavyem bozuldu yenileyecegim memlekette satan yok getirtiriz diyenlerde uçuk fiyatlar söylüyor

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Relocated sector olduğuna göre bad sector de var. ben olsam bi yedek alırdım.

Bunun dışında mavi ekranın başka sebepleri de olabilir, uyumsuz driver yada ram sorunu olabilir. hiren's boot cd yada benzer bişeyle rami kontrol et sen bide. çift ram varsa tekiyle birkaç saat çalıştırmayı dene

İşyerinde yazdığım bi programı arkadaşa verdm, zonk edior, hata verior dedi. bug olduğundan şüpelenip bidaha compile ettim, yine çöktü fln uğraştık 2 gün sonra bi de ben oturdum adamın makinaya, calc.exe hatta notepad'in bile çöktüğü oluyor. Anladım ki ramden, birini söktüm çatır çatır çalıştı herşey.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

O kurtarma programlari cok karisik hocam ya birde kesin sonuc vermiyormus diyorlar.  Hdtune ile taratmistim onda sonuc böyle cikiyor. yemyesil bir deniz :D

tuneeeee

laptop oldugu icin ramlarden olmaz gibi geldi bana ama olabilirde. O degil söylemeyi unuttum mavi ekran verip kapandiktan sonra" Operating system not found" hatasi veriyor. BIr kere 1 gün acilmadi ertesi gün acildi 3 5 kere yapti bunu. Bu sorunu arastirinca nette herkes sabit disk demis.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Gencler ben anlamadim ama yorumu siz yapin 6 yillik bir laptop bu sikintisi var mi? Sadece sikcaklik yuksek dedi, grafikler nedir, ne degildir?

aa[/img][/url]

]

aa

break tarafından 24/Eyl/13 22:48 tarihinde düzenlenmiştir

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    paduwan bunu yazdı

O kurtarma programlari cok karisik hocam ya birde kesin sonuc vermiyormus diyorlar.  Hdtune ile taratmistim onda sonuc böyle cikiyor. yemyesil bir deniz :D

tuneeeee

laptop oldugu icin ramlarden olmaz gibi geldi bana ama olabilirde. O degil söylemeyi unuttum mavi ekran verip kapandiktan sonra" Operating system not found" hatasi veriyor. BIr kere 1 gün acilmadi ertesi gün acildi 3 5 kere yapti bunu. Bu sorunu arastirinca nette herkes sabit disk demis.

hacim hala buradamisin sen yapman gerekeni soylemistim..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Acronis disk monitor tavsiye ederim.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Veri kurtarma işi yapan biri olarak önerim :

İçindekileri yedekle her an gidebilir 3 senede idare edebilir.

Markasına göre üreticisinin yapmış oldugu formatterlar ile formatlayıp ( hirens boot ve ultimate boot cd de mevcut bu yazılımlar)

Windows kurarkende tek partition olarak kullanırsan ömrünü uzatabilirsin

defrag işlemi bu diske yapılmaz ömründen götürür windowsu kur defragı 1 kereye mahsus yap

sonra bidaha yapma

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

Hocam dedigin olayi yapmam bu aletin driverlari yok win7 64bit haric denedim xp kurmayi. Adamlar yapmamis driver seve seve kullanicaksin. 

Acronis Drive Monitoru kurdum. Kirmizi hatalar verdi hep. 

aaaa

sdasdasd

Toplam Hit: 2184 Toplam Mesaj: 20