Sabri Çagrı (Çargı Merkezlerinin Korkulu Rüyası) +18
-
bu sabri tam bir şerefsizmiş. g.t oğlanı
-
hemşerimmiş bu:D
-
Çağrı merkezi sitelerinde bulunur ses kayıtları ondan bir çok kişi bilir. Yalnız oradaki agent tam bir mal. Bizim çağrı merkezinde aslabu şekilde konuşamaz, ilk 1 dk da telefon suratına kapanır, yada küfrünü yer. İnternete de sittin sene giremez. Böylelerine yüz veriyorlar. Kalite standartları vs dalgasına açıp küfür edebileceğini sanıyor göt...
-
saçmalamışlar amk ben olsam kufur ederim kufur etmek yasaksa kapatırım yuzune çağrımerkesindekilerde sanki biraz dalga geciyo sabriyi konuşturmak için yapıyomuş gibi geldi bana:D
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
saçmalamışlar amk ben olsam kufur ederim kufur etmek yasaksa kapatırım yuzune çağrımerkesindekilerde sanki biraz dalga geciyo sabriyi konuşturmak için yapıyomuş gibi geldi bana:D
-----------------------------biraz ipneliğine düşününce sana katılmamak elde bile değil Arlong hocam:) artık çağrı merkezindeki adamlarda bıkmış olacak ki yeni bir heycan bir adrenalin aramışlar:D vermişler ayarı ibine Sabri'ye..
-
Su sabrinin son anlarini gosterseler cok guzel olur.(Dayak yedikten veya iceriye girdikten sonra tabiki)
-
dangalagin onde gideni gerizekali mal:) bir bok yaptigini saniyor emirreis hocamizin dedigi boyle okuzlere cok yuz veriliyor kapatacaksin teli suratina olacak bitecek kendi capinda eylensin dursun:D
-
Bu da bir acayipmiş yahu
http://www.youtube.com/watch?v=DTjRKmx0olo&NR=1
-
şerefsiz işte...
-
Recep ivedik 2 olmuş bu sabri.
Toplam Hit: 12383 Toplam Mesaj: 36