Sabri Çagrı (Çargı Merkezlerinin Korkulu Rüyası) +18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    bu sabri tam bir şerefsizmiş. g.t oğlanı

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    hemşerimmiş bu:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Çağrı merkezi sitelerinde bulunur ses kayıtları ondan bir çok kişi bilir. Yalnız oradaki agent tam bir mal. Bizim çağrı merkezinde aslabu şekilde konuşamaz, ilk 1 dk da telefon suratına kapanır, yada küfrünü yer. İnternete de sittin sene giremez. Böylelerine yüz veriyorlar. Kalite standartları vs dalgasına açıp küfür edebileceğini sanıyor göt...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    saçmalamışlar amk ben olsam kufur ederim kufur etmek yasaksa kapatırım yuzune çağrımerkesindekilerde sanki biraz dalga geciyo sabriyi konuşturmak için yapıyomuş gibi geldi bana:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

Arlong bunu yazdı:
    -----------------------------
    saçmalamışlar amk ben olsam kufur ederim kufur etmek yasaksa kapatırım yuzune çağrımerkesindekilerde sanki biraz dalga geciyo sabriyi konuşturmak için yapıyomuş gibi geldi bana:D
    -----------------------------

biraz ipneliğine düşününce sana katılmamak elde bile değil Arlong hocam:) artık çağrı merkezindeki adamlarda bıkmış olacak ki yeni bir heycan bir adrenalin aramışlar:D vermişler ayarı ibine Sabri'ye..

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Su sabrinin son anlarini gosterseler cok guzel olur.(Dayak yedikten veya iceriye girdikten sonra tabiki)

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    dangalagin onde gideni  gerizekali mal:) bir bok yaptigini saniyor emirreis hocamizin dedigi boyle okuzlere cok yuz veriliyor kapatacaksin teli suratina olacak bitecek kendi capinda eylensin dursun:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek

Bu da bir acayipmiş yahu

http://www.youtube.com/watch?v=DTjRKmx0olo&NR=1

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    şerefsiz işte...
    Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Recep ivedik 2 olmuş bu sabri.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 12383 Toplam Mesaj: 36