folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sabrımız Taşıyor!!,Yine Mayın 3 Şehit

Sabrımız Taşıyor!!,Yine Mayın 3 Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek

bunlarda çok azıttı haa aq evlatları

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    YETTI BE CANIMIZA tak ettı bu kadar da vurdumduymaz olunmazkı basımızdakıler ne yapıyor pekı aq

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

@10ur

israil ordusunun siyasi irdaeyle bütünleşik olduğunu anlayamayacak kadar körsün.yorum yazmama bile gerek yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeveloperTR
    DeveloperTR's avatar
    Erkek
    bence bu sefer ordu girecek ve alayınıın kürt (peşmerge) (kurunun yanında yaş da yanacak bunu onlar istedi)ve pkk ın amk orda.

[img]http://i9.tinypic.com/2qj9fgz.jpg[/img]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

080619202007   8 haziran 2007 saat 19 20

yine şehit,4 vatan evladı:( siirtte hain tuzak taciz ve pusu

sabrımız taşıyor!!

birileri hala konuşuyor,birileri hala şehit oluyor.

kaynak: atv ana haber bulteni

hız emniyettir...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Öffffffffffffffffff artık dayanacak güç kalmadı her haberde ağlıyorum ben normalde ağlamayı bilen bir insan değilim.Allahım sabır ver.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeveloperTR
    DeveloperTR's avatar
    Erkek
    Daha ne zamana kadar taşacak bu sabırlar,elimiz kolumuz baglı pc başında Allahtan rahmet eylemek dışında elimizden başka birşeyler gelmeli.
    Her geçen gün başka bir fidanımızı kaybediyoruz,daha iki gün önceki göz yaşımız kurumadan göz pınarlarımıza yağıyor hain kurşunlar.Başımızdakiler ne yapıyor seçim propagandası hanginize atacagımız oy bu canları geri getirecek,yetmedimi bu milleti peşkeş çektiğiniz askerlerimiz yatmıyor yatamıyor bir bir şehit oluyor.sorarım sizlere ne için ölüyor bu insanlar kimin için vatan sagolsunda ben savaş göremiyorum avuç içi kadar eşkıyayı bu topraklardan kazıyamıyacaksak nüfusumuzda yazan T.C ne anlam tasıyor.Bugun daglarda kol geziyorlar yarın şehire inecekler nice mehmetler ayşeler bir hiç ugruna ölecek yitirilmiş değerlerin ardından aglamak en korkak insanın bile yapabileceği bir şey başımızdakilerin ne zaman milli bir görüşte karar kılıp ne zaman herkesi tek yumruk atmaya cagıracak uzerimizde oynanan oyunları gormeyecek kadar kormu sanılıyoruz kulaklarımız duymuyormu anaların feryadını Türk milletinin sabrı taşmaktadır diyen komutanıma sorarım ne zaman taşacak bu sabır ne zaman askerlerimize cuval giydirildiğindemi Türk oldugumuz için 3.sınıf oldugumuzdamı,AB kapılarında süründüğümüzdemi,bunların hiçbirinde taşmadı birer birer can veriyoruz kardeşlerimiz ciğeri 5 para etmez besleme köpekler tarafından şehit düşürülüyor bu damı taşırmıyor sabrımızı.Bu memleketin başına daha ne gelmeli ki bu sabır taşsın hiç mi Türk kalmadı bizi yönetecek hiç mi elini taşın altına sokacak adam yok bu memlekette evladını kaybettiğinde bile vatan sagolsun diyen babalar analar savaşmaya hazır,hazır olmayan kimse defolup gitsin bu ülkeden onların tarafında yer alsın hiç olmazsa kursun sıkarken gelecek yonude bilelim son olarak sunu soylemek istiyorum ben ve benim gibi dusunen insanların sayısı bu beslemelerden daha cok biz hazırız bu memlekette verilecek can varsa vermektende cekinmiyoruz kanla boyanmıs bir bayragın torunlarıyız gerekirse tekrar alkanlara boyanırız yeter ki bize adres gösterin...

[img]http://i9.tinypic.com/2qj9fgz.jpg[/img]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

andidit;

usa bizle savaşamaz bunu kafana  sokmalısın savaşmaz ki biz: peşmergelerle savaşırız okadar hepsinide domaltacak gücümüz var 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4422 Toplam Mesaj: 29