Sabrina, The Teenage Witch
-
Hocalar dün yolda giderken Britney Spears ' ın eski bir şarkısı çalıyordu. Birden aklıma bu dizi geldi :) Eskiden televizyon da verirdi az izlemezdik. :) Bu dizinin bölümlerini aradım ama görüntü kalitesi çok düşük şekilde buldum. Kaliteli olanlar ise sadece 1-2 bölümdü. Elinde olan veya bulupta paylaşan olursa çok güzel olur. :)
-
melissa joan hart :( abi ergen dönemlerim de ne hastaydım bu hatuna var ya.! Webmaster tutup ona özel site dahi yaptırmıştım :D
Nereden nereye emuğa goim :D
-
Halaları ile yaşayan cadı ablamız :D Hey gidi günler!
-
bizde bücür cadı zeliş ile büyüyelim anasını satayım :)
ArduouS tarafından 08/May/14 16:35 tarihinde düzenlenmiştir -
bende full house dizisini aradım fazla detaylı bakamadım ama bulamadım nette izlenebilcek güzel kalitede olan yer var mı :|
-
Full house bende aradım ama ya çok kötü kalitede yada biz harbiden o kalitede izliyorduk birzamanlar ve gözümüze batmıyordu
-
HolyOne bunu yazdı
Full house bende aradım ama ya çok kötü kalitede yada biz harbiden o kalitede izliyorduk birzamanlar ve gözümüze batmıyordu

hadi ya şeyhim geçen gün tumblrda gördükçe canım izlemek istemişti :|
-
DaSpOnGe bunu yazdıHolyOne bunu yazdı

hadi ya şeyhim geçen gün tumblrda gördükçe canım izlemek istemişti :|
Konuyu baltalamayın ulen. :) Bende severdim bu diziyi. İkisini de bulmak lazım
-
ufuk abü sen bulursun varsa nette kaliteli sürümü karga da vardı ama kime verdiğim üyeliği onu bile hatırlamıyorum :D
-
Nikoteen bunu yazdı
ufuk abü sen bulursun varsa nette kaliteli sürümü karga da vardı ama kime verdiğim üyeliği onu bile hatırlamıyorum :D
Yok la benden geçti o işler :D sitenin upload fenosu daft. O görünce konuyu, elinden gelirse patlatır linkleri
-
ufaktan yaşlanıyoruz galiba
"nasıl oluyor, vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor" demiş teoman
doğru demiş
kaliteli görüntüyü boşver de 1. 2. ve 7. sezonun altyazısı var sadece