folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Dökülmesine Bilimsel Tespit, Önleyemezsin Sadece Geciktirirsin

Saç Dökülmesine Bilimsel Tespit, Önleyemezsin Sadece Geciktirirsin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Hacılar ne kadar kasarsanız kasın kendinizi eğer genlerinizde saç dökülmesi kodlanmışsa bunu değiştiremezsiniz, sadece dökülmeyi geciktirebilirsiniz yani 30 yaşında kel kalacağınıza 45 yaşında kel kalırsınız ama er ya da geç kesin kel kalırsınız ne kadar bakım yaparsanız yapın.

Mesela şu köylü amca saç bakımı nedir bilmez, bioxcin falan bunlar nedir bilmez büyük ihtimalle, ama maşallah saç çizgisine bakın alnında başlamış saç çıkmaya, bunun nedeni amcanın genlerinde saç dökülmesi diye birşey yok. herkese bol saçlı genler.

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/380520090421061651269.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Hocam bu adamı biliyorum.Haberlerde çıktı bu adam Guinnnes'e başvuracaktı.2 Seçimdir 2 oyla muhtar Oluyormuş.27 Oy veren köyde 25 kişi oy kullanmamış.Karısıyla ikisi vermişler birteK :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Desiqner bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam bu adamı biliyorum.Haberlerde çıktı bu adam Guinnnes'e başvuracaktı.2 Seçimdir 2 oyla muhtar Oluyormuş.27 Oy veren köyde 25 kişi oy kullanmamış.Karısıyla ikisi vermişler birteK :D

evet hocam ben haberi görünce amcanın saçlarıyla ilgili haber sandım ilk başta ama 2 oyla muhtar olma şeysi için haber yapmışlar bence saçları daha büyük bir haber.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    istenmeyen yerlerde kıl çıkıyor istenilen yerde çıkmıyor :S

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    evet dediğin doğru engelleyemessin. ama zaten geciktirmekte önemlidir saçı dokulenler için. ortaokulda lisede dalga geçiyorlardı olm senden 2 traş parası almıolarmı diye şimdi iyikide öyleymiş diyorum . sacın , insanın simasını önemli bir şekilde değiştirdiğini düşünüyorum (kısa saç uzun saç vs.)

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Desiqner bunu yazdı:

geçen gazetede okudum başka bi adam da 2 oyla muhtar olmuş ama nasıl,

rakipleri 90 bilmem kaçar oy almışlar iki rakip.

adam ikisini de şikayet etmiş biri sabıkalı mıymış aranıyo muymuş öyle bişey, diğeri de köyde oturmuyomuş. seçim kurulu ikisini de iptal edince adam 2 oyla köye muhtar olmuş =) 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    karınca yağı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    karınca yağı

hocam karınca yağı tüy dökmüyor muydu :)

amcaya o mu lazım diyorsun :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    istenmeyen yerlerde kıl çıkıyor istenilen yerde çıkmıyor :S
    katılıyorum

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Bilimsel Tespit derken?

Çekil,Önümden Çekil...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Dayı olu bi ara benimde manyak dökülüyodu. Stresli dönem filan şey ediyordum. Bioxcin'in tüplerinden kullandım.

Onun etkisi midir değil midir bilmiyorum ama bi süre sonra durdu dökülme. Her halde stresten dökülüyodu.

Toplam Hit: 1449 Toplam Mesaj: 15