Saç Dökülmesine Çözüm Arayanlar Buyrun
-
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır saç dökülmesi problemi yaşıyordum.
kreyzi arkadaşımızın tavsiyesi üzerine, minoxidil + bioxin aldım kendisinden. 10 ağustosta başladım kullanmaya. 3-4 gün önce küçük küçük saçlar çıkmaya başladı.
bugün gözle görülür halde yeni çıkan saçlarımı görebiliyorum.
hergün kullanıyorum düzenli olarak. gerçekten faydasını gördüm.
saç dökülmem %100 bitmedi. hala saç dökülüyor ama inanılmaz azaldı. tomar tomar dökülürken yıkamada şimdi 5-10 tel arası dökülüyor.
bu bile beim için baya iyi bişey. saç problemi yaşayanlara kesinlikle öneririm.
minoxil var bi eczanelerde satılan. bu ilaç o değil sadece isim benzerliği var aralarında. kaçak geldiğiniz söylemişti veysel.
daha önce bioxin, bioblas,biomen, bilimum sabun (zeytinyağlı,defneli,çörekli vs...), bitkisel şampuanlar, sarmısaklı şampuan, minoxil vs
bir sürü şey denedim hiç birinin faydası olmadı.
not. genetik değildi dökülme. sülalede saç problemi diye bişey yok.
ve sloganımız ...
" Kreyzi: saçlarınız dökülmesin "
-
Fiyatı filan nedir. Çok mu uygun fiyatı piyasadakilerden. Konu hakkında bilgi alalım. Fiyat da.
-
Fiyat nedir.
1 kere aldığımızda ne kadar süre idare eder bizi?
Yan etkisi varmıdır?
Bizde genetik baba tarafında komple dök,lüyor. Bende daha yolun başındayken engellemek istiyorumda.
-
minoxil önce saçları döker sonra saç çıkışı ve koruması sağlar ama bağımlı kalman gerekiyor, bıraktığın anda çıkanlar dökülür, kullandığın sürece koruduğun saçların da zaten döküleceği için onlar da dökülür ve büyük bir psikolojik travma yaşarsın, sürekli minoxil kullanacaksan başla, saç dökülmesini durdurmak istiyorsan da altta tavsiye edeceğim 2 haptan 1'ini tercih edebilirsin etkisi büyük oluyo.
medobiocomplex-e
ya da
shen min man
-
kreyzi candır can allah onu başımızdan eksik etmesin :D bir ara yine uğrayacam sanal dükkanına :D
-
minoxil ile karıştırmamak lazım ilk önce
gönderdiğim ilaç minoxidil idi kendisi kaçak satılan bi ilaçtır yurtdısından gelir
nette epey satışı döner ama kalite kalite değişir zaten föx'e gönderirken fiyatları söylemiştim istersen kutusunu 5 liraya da bulabilirim demiştim
minoxidil saçları çıkarmakta 1 numaradır diyebilirim fiyat ve performans olarak yanında takviye olarak verdiğim bioxin çıkan saçları koruması ve beslemesi içindi yani komple tedavi diyebiliriz
fiyat olarak
25 lira minodixil 15 lira bioxin şampuan şeklinde ayarlayabilirim toplam paket tutarı 40 lira olur
ürünlerin kalitesine ve güvenirliğine ben kefilim ama yüzde 100 saçınız çıkacak diye de garanti veremem ( aynısını föx'e iletmiştim ) saç değişkendir bunyeden bünyeye değişir ama eğer saçın çıkası varsa 1 umut bile varsa bu tedavi ile çıkar
ama sonuçta 150 liralık bioxin seti 6 ay kullanan müşterilerimiz var 1 tel bile çıkmadığı görülmüştür. isteyen olursa pm ile irtibata geçsin paket hazırlarız kendisine.
-
Kreyzi bunu yazdıminoxil ile karıştırmamak lazım ilk önce
gönderdiğim ilaç minoxidil idi kendisi kaçak satılan bi ilaçtır yurtdısından gelir
nette epey satışı döner ama kalite kalite değişir zaten föx'e gönderirken fiyatları söylemiştim istersen kutusunu 5 liraya da bulabilirim demiştim
minoxidil saçları çıkarmakta 1 numaradır diyebilirim fiyat ve performans olarak yanında takviye olarak verdiğim bioxin çıkan saçları koruması ve beslemesi içindi yani komple tedavi diyebiliriz
fiyat olarak
25 lira minodixil 15 lira bioxin şampuan şeklinde ayarlayabilirim toplam paket tutarı 40 lira olur
ürünlerin kalitesine ve güvenirliğine ben kefilim ama yüzde 100 saçınız çıkacak diye de garanti veremem ( aynısını föx'e iletmiştim ) saç değişkendir bunyeden bünyeye değişir ama eğer saçın çıkası varsa 1 umut bile varsa bu tedavi ile çıkar
ama sonuçta 150 liralık bioxin seti 6 ay kullanan müşterilerimiz var 1 tel bile çıkmadığı görülmüştür. isteyen olursa pm ile irtibata geçsin paket hazırlarız kendisine.
ben kullandığım ürünleri yazdım ilk mesajda :) hiç birinin faydasını görmedim.
parasını geçtim her üründe insan bi beklenti için de oluyor. o ayrı koyuyor zaten.
-
İlgimi çekti,bende temasa geçeyim sanırım.
-
bioksine gerek yok, minoksidil tek başına deli gibi saç çıkartır, 3 paket 105 lraya almıştım indirimden, 1.paket bitti açıklar kapandı, sonra sürmedim şimdi yine açılıyor, 2.paketi açtım 3e vurdum saçı sürmeye başladım, uzun saçta işe az yarar dibe inmiyor, bi de sabah surun aksam yıkanın yastıkta kalıp yanagına ilac gelince kıllanan arkadaslar var, sarmısak da minoxidille aynı işlevi görür, ekonomik durumu olmayan dostlar veya kokusundan rahatsız olmayan gamsızlar için sarmısağı öneririm, o da damarları açmak ve kan dolaşımını hızlandırmak suretiyle tedavi eder.
-
sağlam iş, ben de bi sürü şey denedim anca dökülmeyi yavaşlattı o da gözle görülür değil. millet taşak geçiyo bu yaşta ne bu saçlar diye. yıllardır psikolojim bozuldu amk. ben de istiyom. 40 lira için bu çileyi çektiğime değmez. şimdiye kadar belki bin lira harcadım saç ilaçlarına şampuandır sıvı ilaçtır katı ilaçtır sabundur...
-
takipteyim hocam