Saç Sorunsalı
-
Selam. Bildiğiniz üzere eğitim yılı bugun başladı, beraberinde can sıkıcı yasaklarıyla birlikte.. Yaz tatilinde saçlarımı uzattım ve bu halini gerçekten seviyorum. İlk gün olması sebebiyle okula girebildim fakat ilerleyen günlerden o kadar da emin olamıyorum. Aklıma uzun süredir uğramadığım tahribat.com geldi az önce, belki bir çözüm önerisi önerebilecek olan çıkar diye umuyorum. Saçlarımı olduğundan kısa göstermenin ya da bir şekilde kestirmeden kurtulabilme şansım var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler..
-
müdüre şantaj. bkz:sınav
-
Uzatmak için çok zamanın olacak.KEs gitsin..Zaten bu arada kısa saç moda :)
-
Holyzone.. swordfish, Uzatmak için vaktim olacak biliyorum fakat çok kötü hissediyorum kendimi kısa saçlı olduğum zamanlarda..
-
kışın fazla sorun yapmazlar saçı kapşonluyla filan girersin
havalar bozana kadar idare et sonrası zaten bişey demezler
-
naylon bi reklam ajansına kayıt ol,"duyduğuma" göre ajanslarda olanlara milli eğitimden izin var saç,baş konusunda :)
-
kes hoca rahatlarsın :| hergün temizlemek felan uğraşması zor oluyo. 1 yıl uzatmıştım güzel de durdu ama zor oluyodu :|
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------
naylon bi reklam ajansına kayıt ol,"duyduğuma" göre ajanslarda olanlara milli eğitimden izin var saç,baş konusunda :)
-----------------------------vaay bilmiyodum bu iyimiş :D
-
ders vaktinden 5-10 dk sonra git derse müdür ve yardımcılarına gözükmezsin böylece
-
hoca ara makas attır hafifler saç sonra belli bi şekil tara pek göze çarpmayacak şekilde
olmadı sıraya girme millet girdikten sonra sen gir ben öyle yapıyordum
sürekli geç sırasından kaynak yapıyordum görmüyorlardı
-
Hocam saçımı uzatan bir tip değilim ama normal hali biraz uzun.Hep böyle takılıyordum bu yaz değişiklik olsun diye 3'e vurdurdum kafayı.İnsan çok rahatlıyor gerçekten.Alıştım bu rahatlığa normal uzunluktaki saçım uzun gelip rahatsız ediyor şuan beni :) Kafa şeklin düzgün ise tavsiye ederim.Git sağlam bir berbere öyle asker traşı gibi de yapmazlar zaten.