folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Uzatanlara Saçı Dökülenlere Sorularım.

Saç Uzatanlara Saçı Dökülenlere Sorularım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

dökülme konusunda kreyzi yi bul :D

serhat8102 tarafından 17/Ağu/13 03:00 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

3,5 sene uzattım belime yaklaşıyodu artık.. bu yaz dayanamayıp kazıdım.

iş değil hacı. böyle bir ferahlama böyle bir hafiflik.. tarifi yok ya.

dalgalı ve yağlıysa sen zaten hiç uzatma yazık işkenceden başka bişi değil.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Benim saçlarda orta halli profilimdeki fotoğrafımdan bakabilirsiniz saçlarımın uzunluğuna.Canım sıkılınca saçlarımla oynamaya başlıyorum alışkanlık oldu artık onu yavaş yavaş atlattım derken laptopa bakıyorum klavyede en az 4-5 tane saç teli war.E geçen sene saçları uzatıp taç taktım dökülme falan olmuyodu.En az 2 günde bir fön çeker jöle sürerim aceba ondan mı oluyoki?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    umbatu bunu yazdı
    Ephesus bunu yazdı

günde 20-30 tel dökülmesi normal hocam saçlarım omuzlarımda. tara mara şekil bi şeyler yaptır, uzun saçdan anlayan iyi bi kuaföre git kırıklarını alsın. Head n shoulders'in erkeklere özel koparak dökülmelere karşı diye bi şampuanı var o bayağı azaltıyor çok dökülüyorsa. Çok kaynak sularla duş alma. Yıkayabiliyorsan soğuk suyla yıka saçlarını ya da soğuğa yakın suyla. Soğuk su saçta nem tutar saçı güçlendirir ve diri gösterir. Yağmura denk gelirsen çık ıslan saçları besler yağmur suyu. Çok oynama saçlarınla koparırsın. Duştan hemen sonra tarama dipler yumuşamışken çabuk kopar gelir falan fıstık

head and showders erkeklere özel koparakmıdır nedir onu denicem hocam.

Bende onu kullanıyorum 4 yıldır saclarım uzun.Sacların cok önüne geliyor rahatsız ediyorsa  toka vs. de takmam dersen tarakla sürekli aynı yere tarayıp sekil vermen lazım

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

nedir bu saçtan çektimiz arkadaş... benim de döküldü iyice ama hiç öle kastırmıyorum şu şampuan bu yağ felan, sadece şampuan olarak bioxin kullanıyorum en azından dökülmesini azaltıyor. sonuçta bi yerde kalıtsal bir olay döküleceği varsa muhakkak dökülür, sadece yavaşlatmış olursun belli bir süre. ama dökülmesinde en büyük etken sıkıntı ve stres. 6 yıldır savcılıkta çalışıyorum, gün içinde onlarca insanla muhatap oluyoruz kimisi anlıyor kimisi anlamıyor bizi. bağıranı çağıranı adamı çıldırtanı her çeşidi geliyor ister istemez sıkıntı yapıyosun sonuçta saçlar gidio..

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek

Dökülme için çok yakın eczacı arkadaşım bunu önerdi, kullananlar memnun dedi, ama alma fırsatım olmadı.

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

ben bi bayan olarak söyleyeyim. saçlarımla ilgili herşeyi denedim neredeyse :) dökülmemesi ve deri problemleri olmaması için.

her türlü şampuan ve saç bakım ürününü kullandım.

daha yeni Gano Excel kullanmaya başladım. Reishi (ölümsüzlük) mantarı diye bilinen bi mantardan üretilme özel sabunlar.

bkz: Reishi veya Lingzhi Polyporaceae familyasından geleneksel Çin tıbbında yaklaşık 4000 yıldır ilaç olarak kullanılan sıvı olarak özünün tüketildiği bir mantar türüdür.

ben şu anda gayet memnunum. sana da tavsiye ederim :)

alttaki el ve ayak için kullanılabilen bir sabun.

bu ise saç için kullanılabilen türü.

Darkparadise tarafından 17/Ağu/13 14:32 tarihinde düzenlenmiştir

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

ben bi bayan olarak söyleyeyim. saçlarımla ilgili herşeyi denedim neredeyse :) dökülmemesi ve deri problemleri olmaması için.

her türlü şampuan ve saç bakım ürününü kullandım.

daha yeni Gano Excel kullanmaya başladım. Reishi (ölümsüzlük) mantarı diye bilinen bi mantardan üretilme özel sabunlar.

bkz: Reishi veya Lingzhi Polyporaceae familyasından geleneksel Çin tıbbında yaklaşık 4000 yıldır ilaç olarak kullanılan sıvı olarak özünün tüketildiği bir mantar türüdür.

ben şu anda gayet memnunum. sana da tavsiye ederim :)

alttaki el ve ayak için kullanılabilen bir sabun.

bu ise saç için kullanılabilen türü.

wow ilginç

fuck the system!
Toplam Hit: 2199 Toplam Mesaj: 19