Saçı Yumuşatmak-Esnekleştirmek Mümkünmüdür?
-
Etkisini gördün yani :| Alla alla sen bir pm ye gel hele hocam :W
-
Kerastase, de böyle bir ürün sitesinden bakarsan bulursun sanırım
-
Denemiş bişiler lazım formül vs vs
-
dişlerinide florinle değil sigara külü ve limon suyuyla fırçala :) ama sakın sakın olaki bonzlaşmak için tenine kola sürmeye kalkma!
-
abi ne sorunlu adamsın :| ya git :| saça şapka tak kimse görmesin :D
-
abi soru açıkça bellidir ne demektir ya. sanki hoca sınav yapıyor biz de anlamamışız. hocanın dediği; soru açık arkadaşlar ne anlıyorsanız onu yazın der gibi. hem bir kişiden yardım ve görüş istiyorsan, onun sana yardım edebilmesi i.in bazı sorular sorması normaldir abi. nedir bu anormal tavırlar?
-
Paranoiattack bunu yazdı:
-----------------------------
abi soru açıkça bellidir ne demektir ya. sanki hoca sınav yapıyor biz de anlamamışız. hocanın dediği; soru açık arkadaşlar ne anlıyorsanız onu yazın der gibi. hem bir kişiden yardım ve görüş istiyorsan, onun sana yardım edebilmesi i.in bazı sorular sorması normaldir abi. nedir bu anormal tavırlar?
-----------------------------Ortada tavır yada Anlaşılmıcak biş iyok hoca...Hea eğerki anlamak istemiyorsan bpşuna konuya giripde post atmana gerekte Yok... Ben bana sorun çıakran müridlerden deyil Soruya cevap veren müridlerden yardım istiyorum..Sen bu kapsamın içine giriyormusun bilemem... Evet dediğim Şeyde gayet açık ve doğru sölenmiş Soru açık cvp?
Not: Bu arada badem yapı çok iyi diyor bir hocam saolsun fikir ve görüşlerinizi alayım?