folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saçları Hızlı Uzaması İçin Ne Yapmalı

Saçları Hızlı Uzaması İçin Ne Yapmalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Ben hayatım boyunca berberden memnun ayrılmadım.Belki bir psikolojik hastalıktır,benim gibi olanınız vardır sanıyorum.Hangi berber hangi kuaför olursa olsun,ne kadar derdinizi anlatırsanız anlatın o saç hiçbir zaman istediğiniz gibi olamıyor.Berberin suçu yok 1-2-3 bilemedin 4 ulan bütün berberlermi kesemez.Kesinlikle bir psikolojik rahatsızlık bu.

Saçın hızlı uzamasına gelince,her gün yatmadan önce kafaderine parmaklarınla masaj yap.Kafandaki kan dolaşımın hızlanır ve saç kökleri beslenerek saçların hızlı uzar.Denedim işe yarıyor.Meyan kökü,defne yaprağı iki tutam zeyin ve gergedan yarrağı karşımlarına hiç bulaşma.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben hayatım boyunca berberden memnun ayrılmadım.Belki bir psikolojik hastalıktır,benim gibi olanınız vardır sanıyorum.Hangi berber hangi kuaför olursa olsun,ne kadar derdinizi anlatırsanız anlatın o saç hiçbir zaman istediğiniz gibi olamıyor.Berberin suçu yok 1-2-3 bilemedin 4 ulan bütün berberlermi kesemez.Kesinlikle bir psikolojik rahatsızlık bu.

Saçın hızlı uzamasına gelince,her gün yatmadan önce kafaderine parmaklarınla masaj yap.Kafandaki kan dolaşımın hızlanır ve saç kökleri beslenerek saçların hızlı uzar.Denedim işe yarıyor.Meyan kökü,defne yaprağı iki tutam zeyin ve gergedan yarrağı karşımlarına hiç bulaşma.

-----------------------------

aynen ya az kes dioyrum çok kes diyorum ama bir türlü istediğim gibi olmuyor en sonun da biryere gtimştim arkadaşımla kuaför dü daha pahalı kaliteli bir yerdi yine aynı hüsran sanırım psikolojik bahsettiğin gibi

Toplam Hit: 3276 Toplam Mesaj: 23