SACLARIM
-
saclarım dokuluyo bu aralar dax suruyorum die sizce dax mi jolemi sacları daha cok doker sizin basınıza geldimi kurtuldunuzmu ve nası kurtuldunuz badem yagı bilmem ne yagı işe yarıyo mu rumuz caresiz:(
-
Bak şimdi gidecen mısır çarşısına oradan Yeşil sabunu alıcaksın (Zeytin yağından yapılanı)
Başka birşeyde kullanmıyacaksın.Benim dayı oğlunun saçı acayip dökülüyordu.2 sene önce kullanmaya başladı 2 senedir saçı dökülmüyor.
Al dene birşey kaybetmezsin -
abi ole geciyosa yasadık bu dokulme gitsin su anda benim saclarım gur aslında kellik yok ama olucak sakın dax kullanmayın tavsiye ederim jole bin kat daha ii saol tavsiyen için uygulucam
-
benimde çok dökülüyo şu aralar
defne sabunu diye bişe önerdiler deniycem bakalım -
şampuan yerine yumurta sarısı kullanın.
-
Sıfıra ver kurtul :)
sonrada karimatik olup evlenirsin eheueheuhu -
bilgisayarin karsisina gecip hack yapacam diye ugrasirsaniz. Tabi dökülür yok sifre neydi gizli soru neydi ,yok fake mail yermi diye düsünmekten kel kalacak hacker arkadaslarim
strese girmeyin dayilar.Arti sabun falan hikaye ben almanyada yasiyorum bir suru para verdim yinede dökülüyor bekliyorum iyice dökülsede sac ektirsem diye siklastirma yapilmiyomus söle bir alan acilsin ektirecem anasini satayim
-
aklıma vizonteledeki bölüm geldi:
-----------------------
yeni bi yöntem keşfedilmiş, kıçındakileri alıp kafana ekiyorlarmış, gıvırcık mıvırcık idare edersin artık
-----------------------
bu arada lafın sana değil sadece sahne aklıma geldiği ve güldüğüm için espiri olsun diye yazdım. zaman zaman herkesin az çok dökülür saçı ama kelliğe doğru gidiyorsa mutlaka doktora görün sen! -
abi 1 dönem benim saclar resmen akiyordu.Test çözerken kafami kasiyorum bakiyorum bise kalmamis yani o durumdan.Simdi tek tük dökülüyor.Bizim ailede boyle herkes kel kalacak :) ben sureyi biraz daha uzatmaya ugrasiyorum.Nasil kurtuldum :
Saclari kazittim.Ama uzayinca yine dokuluyordu.1 kutu jöleyi 2 haftada bitiriyorum.Çok kullaniorum jöle ama kafamda en fazla 5 saat kaliyor sonra yıkıyorum.Sonra HERBALIFE dogal urunler dalgasi var bilmem biliyormusunuz ? bunlardan sampuan aldim.2 kutuyu bitirdim simdi saclara asilsan bise olmuyor tavsiye ederim.
BAdem yagi,yumurta sarısı,sarmısak,papatya suyu bunlarinda iyi geldigini duydum ama denemedim.
-
sacin enbuyuk dusmani stres
stresden uzak durun... -
Saç bir erkeğin dış görünümündeki en önemli şeylerden biridir
fırça gibi gür saçlarım var buna rağmen saçımın ileride dökülmesinden çok korkuyorum.
Toplam Hit: 4267 Toplam Mesaj: 14