folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Saçma Sapan Bir Olay Yüzünden Sinir Krizi Geçirmek

Saçma Sapan Bir Olay Yüzünden Sinir Krizi Geçirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar şimdi bugün herşey çok güzeldi hem sınav iyi geçmiş hemde aölden sonunda mezun oldumu örendim keyfim baya yerindeydi neyse dondurma almaya çıkmıştım sakiinsakin kendi halimde yürüyordum sonra pazar pazarının içinden geçerken pazarın dar çıkışına benden son ra giren bir bisikletliyle kafa kafaya geldim dar ama ikimizinde geçicek yeri oldunu düşündüğüm üçin sesimi çıkarmadım yürümeye devam ediyordumki herifin beyni sikinde çıktı yanımdan geçiremedi bisikleti bana çevirdi sonrada ikimizde çarpımamak için hamle yaptık mal olu mal gitti orda yerde demir gibi bişey vardı nasıl becerdiyse ona çarptı ondan sonra bişiler söledi hani olurya bişeyi algılayamazsınız ilk anda ben adamın nededini dinlemeden yoluma devam ettin sonradan algıladım küfür ettini nasıl böle birşey oldu diye sormayın hakkaten böyle oldu bana oan neoldu bilmiyorum birden terlemeye başladım gözümmü karardı neolduysa bişey oldu çok sinirlendim geri döndüm döndüğümde herif gitmişti ALLAHtan gitmiş çünkü adamı dövmek için geri dönmedim neyapabiliyorsam onu yapıcaktım gerçekten kudurdum yani şuan tarif edemiyorum etsemde belki inanmazsınız öyle biey oldu ondan sonra komşuyla karşılaştım hiçbir şey yokken adamla kavga ettim şuan pişmanım ama inanınki elimde olan bişey deildi sinirim halada geçmedi şuan çok gerginim burya belki anlatırsam rahatlarım diye yazıyorum ulan yola senden önce girmişim sikkadar pazarın içinden bisikletle geçmeye kalkıyon 5yaşındaki çocuklar b ile bisiklet sürerken öle dar veya bisikleti kullanmasının imkan olmayacağı yerlerde iner direksiyonu tutar yürüyeyürüye gide hgerif bisikletin tepesinde boş yol gibi gidiyor kullanamıyorda lan piç oğlu piç kulolanamadığın aleti ne götüne sokuyon bide haklıymış gibi küfür ediyoır hayvan yani şimdi ben neyapayım bide sinirlendiğimle kaldım öle kös kös oturuyorjum şuan bütün günüm zehir oldu bu salak olay yüzünden tüm keyfim kaçtı öyle kalakaldım

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Şuan içindeki duyguyu geçirecek şey ya zamandır yada adamı bulup dövmektir hacı. Bence sen ilk ilacı kullan yani zamanı.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

Hocam kafanı bi SOĞUK suya sok rahatlatır... Başka şeyler düşünmeye çalış...

.. you only have you ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şimdi bugün herşey çok güzeldi, hem sınav iyi geçmiş hemde aölden sonunda mezun oldumu örendim keyfim baya yerindeydi.

Neyse dondurma almaya çıkmıştım sakiin sakin kendi halimde yürüyordum, sonra pazar pazarının içinden geçerken pazarın dar çıkışına benden sonra giren bir bisikletliyle kafa kafaya geldim.

Dar ama ikimizinde geçicek yeri oldunu düşündüğüm için sesimi çıkarmadım.

Yürümeye devam ediyordumki, herifin beyni sikinde (Ahaha) çıktı yanımdan geçiremedi. bisikleti bana çevirdi sonrada ikimizde çarpışmamak için hamle yaptık.

Mal olu mal gitti orda yerde demir gibi bişey vardı nasıl becerdiyse ona çarptı. ondan sonra bişiler söledi hani olurya bişeyi algılayamazsınız ilk anda.

ben adamın nededini dinlemeden yoluma devam ettin sonradan algıladım küfür ettini nasıl böle birşey oldu diye sormayın hakkaten böyle oldu.

bana o an neoldu bilmiyorum birden terlemeye başladım, gözümmü karardı. ne olduysa bişey oldu, çok sinirlendim geri döndüm.

döndüğümde herif gitmişti ALLAH'tan gitmiş çünkü adamı dövmek için geri dönmedim ne yapabiliyorsam onu yapıcaktım.

gerçekten kudurdum yani şuan tarif edemiyorum. etsemde belki inanmazsınız öyle bişey oldu.

ondan sonra komşuyla karşılaştım hiçbir şey yokken adamla kavga ettim.

şuan pişmanım ama inanınki elimde olan bişey deildi sinirim halada geçmedi şuan çok gerginim.

buraya belki anlatırsam rahatlarım diye yazıyorum.

ulan yola senden önce girmişim sik kadar pazarın içinden bisikletle geçmeye kalkıyon.

5yaşındaki çocuklar bile bisiklet sürerken öle dar veya bisikleti kullanmasının imkan olmayacağı yerlerde iner direksiyonu tutar.

yürüye yürüye gide herif bisikletin tepesinde boş yol gibi gidiyor.

kullanamıyorda lan piç oğlu piç kullanamadığın aleti ne götüne sokuyon? bide haklıymış gibi küfür ediyor.

hayvan yani şimdi ben neyapayım bide sinirlendiğimle kaldım öle kös kös oturuyorjum şuan bütün günüm zehir oldu.

bu salak olay yüzünden tüm keyfim kaçtı öyle kalakaldım.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Öfkeni kontrol edebilmek büyük bir erdemdir.Kendini biraz geliştirmeye bak

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

olur hocam böyle şeyler takma :D keşke yakalayıp dövseydin  ben olsam bisikletinin tekerini patlatırdım yavşagın  

benimde böyle bir anım var daha hardcore :D  mahalleden fazla sevmediğim bir yavşak telefonla arayıp şaka yapmıştı bayağa önce gıcık oldum basdım küfürü evde bekledim biraz cengaver bir arkadaşdı :D gelsin diye bekledim yarı otomatik tüfeği alıp aşagı inecekdim :D sıcırtcakdım hepsinide gelen giden olmadı 

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

hiç bi şey durduk yere olmaz senisinir krizine sokan sadece düşünce tarzındır. bu da yıllar yılı sen de oluşan kökleşmiş değer verdiğin düşünce tarzıdır. biz de

erkeklik gururu boldur. öyle yetişiriz. küfür etmiş olmasını algılaman sen de -bir anda değil- bir düşünce veya yorum yaratmıştır. "bana küfür etmeye hakkı yok",

"anneme küfür edeni beter ederim", "küfürlü konuşana mutlaka cevabını yapıştırmalıydım. altta kalmam" gibi derin düşünce tarzının bilinç düzeyine çıkabilecek

halleridir bunlar. Örnekler olmasa da mutlaka bilinçli veya bilinçsiz düşünce tarzına yönelik bir yorum oluşmuştur beynin de. İş bundan sonra başlıyor.psikolojinin en

modern ve çok kullanılan bir kuramına göre "Durum->Düşünce->Duygu->Davranış" dörtlemesi vardır. Bu dörtlemenin sonucunda muhtemeln yine başka durumlar

oluşur ve her durum bu şekilde açıklanırsa davranışlarının sebebini anlayabilirsin. Tabi düşünce boyutunun derinleri var nasıl oluştuğuna dair terapide de çoğunlukla

bunu yapıyorlar zaten :) Bu sıralama önemlidir. Sırasıyla oluşur. Ancak bizler çoğunlukla Durum-Davranış şekilnde yani bi şeyler b işeyler oldu, ben de şunu dedim

bunu yaptım. diye anlatırız. Bazen de gerçekten o anda düşündüklerimizin de böyle düşünmemizin sebeblerini de açıklarız ama nadiren. Duygulardan ise pek

bahseden olmaz özellkile erkekler oalrak :) Duygu deyince sinir oldum amk demek yeterli değil tabi ki.

Özet geç ameka diyenler için:

O olayı yaşadıktan sonra birden bire olduğunu söylediğin anda psikolojik olarak birçok aşam geçmiştir. "Durum->Düşünce->Duygu->Davranış"

Bu aşamalar sırasıyla ve muhtemelen şu şekilde gelişti: Çocuğun küfür etmiş olabileceğini düşünmek -> Küfür etmeye hakkı yok,cevabını veremedik, altta kaldık

-> Öfke(şiddetli) -> Kızarmak bozarmak, titremek, yumruk sıkmak vs.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

kütle halinde post atmak.

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Napman gerektiğini de nacizane tavsiye edeyim. Az önce bahsettiğim dörtlemede düşünce boyutu çok önemli. Bu sebeple içinde kurdukça düşünceleri kendini iyi

hissetmen zor tabi ki. "Küfür ettiyse nolmuş ameka", "Küfür ettiğini o anda anlasaydım cevap verirdim, ama geçti gitti yapçak bi şey yok", "Bana çarpsaydı

yaralanabilirdim, kavga etsek ağzım yüzüm dağılabilirdi ihtimal dahilinde psikopat çıkabilirdi bebe, bunu da böyle atlattık." gibi şeylere odaklanmaya çalış. Bunlar

asla teselli değil. Teselli adamı rahatlatmaz asla. Bunlar realist düşüncelerdir ve işlevseldir. İşlevi olmayan seni kötü hissettiren düşüncelri atıp bunları düşünmek

fayda sağlar ;)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

gir ağız burun ya ne uğraşıyorsun.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

kavga yok bi çük yok

kavga edilmeye bile değersiz bir mevzu

yol kavgası...

bu arada kavga edeceksen ciğeri 5 para eden insanlarla kavga et, değilse uğraşma 

Toplam Hit: 2496 Toplam Mesaj: 17