folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sade İnternet. Doping ADSL. Telefon Ücreti Yok.

Sade İnternet. Doping ADSL. Telefon Ücreti Yok.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

amk dopingin. bi ara yarışması falan vardı da rapid kazanmıştım vermediler rapidimi :|

Bu aralar burada tellcom fiberoptik döşüyo. zaten pek nete girdiğim yok. sınavdan sonra tellcoma geçebilirim. ömrümü yedi ttnet

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Millenicom muş ardındaki 1045 yani:)  Altyapıları en sağlam özel firmadır arkadaşlar uzun yıllardır Türkiye de altyapı hizmetlerinin %60-70 ini veriyor olmalarına karşın 1045 e kadar duymadık adını. Turkcell ses transferlerinin büyük kısmını onların üzerinden yapıyor yıllardır Almanya'da Deutsche telekomun önünda pazar lideri durumundalar reklamını yapmış gibi oldum ama asıl söylemeye çalıştığım söylüyorlarsa yapacaklardır ve ttnet ten sağlam hizmet vereceklerinden eminim çoğu bölgede özellikle yurtdışına çıkışlarda avrupanın büyük bölümünde ttnet te onlardan hizmet alıyor..                                                                                                                              

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

slaughter bunu yazdı:
    -----------------------------
    Süperonline fiberoptik kablo çekiyor. Bunun üzerinden internet erişimiveriyor. Ancak altyapı zayıf olduğundan fiberoptik çekemediği yerler faydalanamıyor.. :)
    -----------------------------

bizim site civarına getirdilerde biz mi almadık :) :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bende iki sene once telefon baglatmiştim sabit ücret 15 tl veriyordum sonra ogrendim tarifeye göreymiş hesapli tarife yaptım 9 tl ödüyordum şimdi nedir bilmiyorum ama 20 tl cok fazla tüketici haklarına aykırı.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 3334 Toplam Mesaj: 15