Sadece Ahmet Kaya Çalmalık Elektro Bağlama Öğrenme
-
-
elin gitar klavyesine yatkın olsaydı yapabilirdin. fakat telle çalgı daha önce çalmadıysan önce alışman lazım klavyeye
-
Meliksah bunu yazdı
elin gitar klavyesine yatkın olsaydı yapabilirdin. fakat telle çalgı daha önce çalmadıysan önce alışman lazım klavyeye
arkadaşın söylediğine katılıyorum. yan flüt, piyano ve ney çalabiliyorum ama gel gör ki telli hiçbir çalgıda parmak oynatamıyorum. telli çalgılarda alışmak zor gibi ya da bana öyle geldi hep.
-
20 senedir bağlama çalıyorum abdal düzeni neşet ertaş çekiç ali hacı taşan düzeni, sadece ahmet kaya çalmak diye birşey yok hocam kısa sap'a başla tarzın bu yönde çünkü, hevesin varsa öğrenirsin saz konusunda yardımcı olurum
DevilKingtr tarafından 06/Eyl/16 12:53 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
20 senedir bağlama çalıyorum abdal düzeni neşet ertaş çekiç ali hacı taşan düzeni, sadece ahmet kaya çalmak diye birşey yok hocam kısa sap'a başla tarzın bu yönde çünkü, hevesin varsa öğrenirsin saz konusunda yardımcı olurum
Anlatsana hoca ne yapıcaz?
-
DevilKingtr bunu yazdı
Hocam Neşet Ertaş'a olan sevdanı biliyorum. Her zaman saz öğrenmeyi çok istedim ancak hala pek fırsat bulamadım. Tavsiyelerin belki teşvik eder. Takipteyim.
-
CenkSertoz bunu yazdı
saksafon çalmışlığınmı var :|
-
Limon sıkmayayım diyorum ama duramıyorum. Hafta da 30 dan fazla şehidi olan bir ülke de hala kaya piçinin mızıltısı için konu açıyor insanlar. Olur da bu denli de boka sarmaz bir millet !!
-
Baturay_Turkmen bunu yazdı
Limon sıkmayayım diyorum ama duramıyorum. Hafta da 30 dan fazla şehidi olan bir ülke de hala kaya piçinin mızıltısı için konu açıyor insanlar. Olur da bu denli de boka sarmaz bir millet !!
Hocam bu ara boyle mesajlarina cok denk geliyorum. Ahmet kayanin tipini de karakterini de sarkilarini da gunahim kadar sevmem ama sen ulkeyi kurtariyorsan biz mani olmayalim.
-
Baturay_Turkmen bunu yazdı
Kardeş piyanoylada 10. yıl marşı çalıyorum ne dersin denkler mi birbirini?
-