Sadece Ahmet Kaya Çalmalık Elektro Bağlama Öğrenme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Selam,

Az biraz piyano,eskilerden iyi saksafon çalmışlığım var.

İstiyorum ki bağlama çalma methodu vsvs öğrenmeyeyim direk olarak 4-5 tane Ahmet Kaya şarkısını ezbere çalacak kadar elektro bağlama öğreneyim.

Böyle bir şey piyanoda mümkün,ezberlersin çalarsın..

Bağlamada da mümkün mü?

#tag edit.

The Beginning and The End.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

elin gitar klavyesine yatkın olsaydı yapabilirdin. fakat telle çalgı daha önce çalmadıysan önce alışman lazım klavyeye

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    Meliksah bunu yazdı

elin gitar klavyesine yatkın olsaydı yapabilirdin. fakat telle çalgı daha önce çalmadıysan önce alışman lazım klavyeye

arkadaşın söylediğine katılıyorum. yan flüt, piyano ve ney çalabiliyorum ama gel gör ki telli hiçbir çalgıda parmak oynatamıyorum. telli çalgılarda alışmak zor gibi ya da bana öyle geldi hep.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

20 senedir bağlama çalıyorum abdal düzeni neşet ertaş çekiç ali hacı taşan düzeni, sadece ahmet kaya çalmak diye birşey yok hocam kısa sap'a başla tarzın bu yönde çünkü, hevesin varsa öğrenirsin saz konusunda yardımcı olurum

DevilKingtr tarafından 06/Eyl/16 12:53 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

20 senedir bağlama çalıyorum abdal düzeni neşet ertaş çekiç ali hacı taşan düzeni, sadece ahmet kaya çalmak diye birşey yok hocam kısa sap'a başla tarzın bu yönde çünkü, hevesin varsa öğrenirsin saz konusunda yardımcı olurum

Anlatsana hoca ne yapıcaz?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Hocam Neşet Ertaş'a olan sevdanı biliyorum. Her zaman saz öğrenmeyi çok istedim ancak hala pek fırsat bulamadım. Tavsiyelerin belki teşvik eder. Takipteyim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı

Selam,

Az biraz piyano,eskilerden iyi saksafon çalmışlığım var.

İstiyorum ki bağlama çalma methodu vsvs öğrenmeyeyim direk olarak 4-5 tane Ahmet Kaya şarkısını ezbere çalacak kadar elektro bağlama öğreneyim.

Böyle bir şey piyanoda mümkün,ezberlersin çalarsın..

Bağlamada da mümkün mü?

saksafon çalmışlığınmı var :| 

Comeback...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Limon sıkmayayım diyorum ama duramıyorum. Hafta da 30 dan fazla şehidi olan bir ülke de hala kaya piçinin mızıltısı için konu açıyor insanlar. Olur da bu denli de boka sarmaz bir millet !!

Ne Mutlu Türk Doğana..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

Limon sıkmayayım diyorum ama duramıyorum. Hafta da 30 dan fazla şehidi olan bir ülke de hala kaya piçinin mızıltısı için konu açıyor insanlar. Olur da bu denli de boka sarmaz bir millet !!

Hocam bu ara boyle mesajlarina cok denk geliyorum. Ahmet kayanin tipini de karakterini de sarkilarini da gunahim kadar sevmem ama sen ulkeyi kurtariyorsan biz mani olmayalim.

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

Kardeş piyanoylada 10. yıl marşı çalıyorum ne dersin denkler mi birbirini?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Konu provatif amaç taşımaktadır ve ortalığı karıştırmak için açmış Ada'm 

zira konu tag ını bağlama ile alakasız" Ahmet Kaya adamdır" yazılmasından anlıyoruz amaç bağlama saz değil demek ki 

yönetici arkadaşlar bunu anlayabilir sanırım

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2522 Toplam Mesaj: 21
bağlama