Sadece Ailem Tahribata Guvenebilecegim Bir Rica
-
Merhabalar baylar bayanlar
Programlama diline giris yapmak icin basit bir dilden baslamaya karar verdim.Visual Basic 6.0.
Bu yazilimi kullananlar araniza yeni bir programci kazandirmak bahabinda upload edip benimle paylasabilir mi ?
Yazilimi setup halinde degilde dosyalariyla beraber rarlayip upload yapabilcek olan var ise gercekten cok memnun kalirim.
Ricami kirmiyacak arkadaslara simdiden tesekkurlerimi sunarim.
@Mod: Konu başlıklarını ve kategorisini konuyla ilgili olarak seçelim
-
upload ediyorum :)
-
Tesekkur ederim.
-
MADTAMER bunu yazdı:
-----------------------------Merhabalar baylar bayanlar
Programlama diline giris yapmak icin basit bir dilden baslamaya karar verdim.Visual Basic 6.0.
Bu yazilimi kullananlar araniza yeni bir programci kazandirmak bahabinda upload edip benimle paylasabilir mi ?
Yazilimi setup halinde degilde dosyalariyla beraber rarlayip upload yapabilcek olan var ise gercekten cok memnun kalirim.
Ricami kirmiyacak arkadaslara simdiden tesekkurlerimi sunarim.
-----------------------------Sen böyle güzel rica edersen kimse kırmaz seni :) Valla bende yok indirip sana uplamak istedim bi an :D
-
Dusunmen yeter kardes tesekkur ederim.Artik bir yerlerden baslamak gerekir diye dusundum.Bu platformda bulunuyorsam ve zamanimi geciriyorsam birseylere deymesi gerekir artik.
Sizlerinde yardimlariyla umarim bu isi yavas yavas sokecegim.
-
dur bakim elimdeki örnek ufak tefek projeleri de içine eklediğim bir dosya yapayım. kurcalarken ne nerden gelmiş incelersin. kodları yazacağın vb 6.0 programını arkadaş yüklüyor sanırım onu kurunca benim gönderdiğim proje dosyalarını açıp nesnelere çift tıklayarak özelliklerine bakarak bir şeyler öğrenirsin mutlaka.
-
Cok memnun kalirim gercekten kuytul.Ogrenmeme buyuk katkisi olacaktir ornek projelerin.
-
hocam söyle hem dosyaları koydum hemde tek exe'de derleyip koydum.
BUNU OKU.txt içinde zaten ayrıntılar yazıyor.
http://download.brsygt.com/download.php?indir=VB6.7z
rar şifresi : tahribat.com Boyutu : 28.2MB
Bide ne olur ne olmaz diye komple setup'u upload ediyimde :) başka indircek var ise.
-
BarisYigit cok zahmet verdim ricami kirmadigin icin tesekkur ederim.
Portable olan hali ile diger sekmede bulunan arasinda bir fark varmidir.
-
barış sitende çalan parçanın adını öğrenebiliri miyim :)
-
MADTAMER bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit cok zahmet verdim ricami kirmadigin icin tesekkur ederim.
Portable olan hali ile diger sekmede bulunan arasinda bir fark varmidir.
-----------------------------Hayır hayır ne olur ne olmaz diye topladım.
Program files içindekilerin toplamı zaten 6MB gerisi ;
system appdata system32 vs. içindekiler onlarıda topladım hani bi ihtimal çalışmaz filan ise diye derlenmiş hali var.
Setup upload ediyorum şimdide 2dakkaya eklerim o mesaja.