folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sadece Bakın Ve Gerekeni Yapın!!!!

Sadece Bakın Ve Gerekeni Yapın!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

kardeş sayfamız atatüpte ki ykselişi hayretle izliyoruz.. işte atatürk sevgisi böyle olmalı..

• <Daimon Prometheus Duyan geli Vahap:D
      • 40 dakika önce
      • Vahap Çelebi olm ne sayfaymış ya :D tüm ergen inciciler orada.. burasıda nasipleniyor sorma

sevgli müridler giripte adamların ratingini yükseltmeyin. millete ergen diyolarda kendileride farksız.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    greenboy2
    greenboy2's avatar
    Erkek

yapılacak iş ortada devlet youtubeyi nasıl kapatıyorsa facebooka erişimide engellemeli bence buna istinaden gerekli dilekçeler yazılıp yollanmalıdır. daha hızlı bi çözüm ararsak eğer bir haber kanalına konuyu iletmemiz çözümü hızlandırır. pazartesi ilk işim bir dilekçe yollamak olucak maddi imkanım olsa bir avukat aracılığıyla facebooka dava bile acardım işte cehalet budur arkadaşlar bilmiyorlarki bugun bu durumda olmamızın tek sebebi atatürktür. düşünceleri tek atatürkmü şavaştı hayır tek atatürk şavaşmadı o bir önder bir komutandı ve unutmayınki çobanı olmayan sürüyü kurt kapar. bu açıklamayı binlerce kez atatürk karşıtlarına söyledim ama nafile bildiklerini okuyorlar

Ben Nezaman Tahttan İndim ki... Siz Kral Oldunuz... Susarsam Çatışma... Konuşursam Savaş... Yazarsam Destan... SEVERSEM DEVRİM OLUR...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

greenboy2 bunu yazdı:
    -----------------------------

yapılacak iş ortada devlet youtubeyi nasıl kapatıyorsa facebooka erişimide engellemeli bence buna istinaden gerekli dilekçeler yazılıp yollanmalıdır. daha hızlı bi çözüm ararsak eğer bir haber kanalına konuyu iletmemiz çözümü hızlandırır. pazartesi ilk işim bir dilekçe yollamak olucak maddi imkanım olsa bir avukat aracılığıyla facebooka dava bile acardım işte cehalet budur arkadaşlar bilmiyorlarki bugun bu durumda olmamızın tek sebebi atatürktür. düşünceleri tek atatürkmü şavaştı hayır tek atatürk şavaşmadı o bir önder bir komutandı ve unutmayınki çobanı olmayan sürüyü kurt kapar. bu açıklamayı binlerce kez atatürk karşıtlarına söyledim ama nafile bildiklerini okuyorlar

-----------------------------

hayır çözüm topyekün eğitim seferberliği paylaşmak din adı altında dincilikleri engellemektir. İnsanlara hem tarihini hem dinini güzelce öğretmektir. 

Toplam Hit: 3208 Toplam Mesaj: 24