Sadece Basbakan Okusun - Erdal Demirkiran
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------en iyi yol bildiğin yol . şaşmayacksın
-----------------------------'öğrenmeyi denemeyi' denemektende korkmayacaksın
edit : gaz diyen vs diyen çok kendisine ama , gerçekten güzel şeyler söylüyor... bir defa adamın yazdıkları gayet mantıklı... para tuzagı falan diyosanda nerelere harcama yaptıgına dikkat et... eminimki insanın kendisine göre 'saçma' diye nitelendirdigi birseyi okuması bile , birseyler katar o insana... 10 lira çok bi para degil... param yok diyosanda ben alıp isteyene veririm
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Erdal Demikıran..Hayranlıkla okuduğum bir adam gibi adam..Seminerlerine çok katılmak istedim,imkanlar el vermedi,vakti zamanında sitemde öğretisiyle ilgili bir yazı yayınlamıştım,Erdal Demirkıran'ın talebelerinden biri yorum bıraktı,seminere davet etti,iletişim halindeyim hala kendisiyle,ilgilenen varsa seminerlerle,buraya tıklasın ..
Selçuk hocam,beraber gidelim mi?Bende de İstanbul korkusu var,sende de,arka çıkarız birbirimize : ) ?
-----------------------------hocam gel beraber gidelim ben istanbulluyum :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
Spacheata bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------en iyi yol bildiğin yol . şaşmayacksın
-----------------------------'öğrenmeyi denemeyi' denemektende korkmayacaksın
edit : gaz diyen vs diyen çok kendisine ama , gerçekten güzel şeyler söylüyor... bir defa adamın yazdıkları gayet mantıklı... para tuzagı falan diyosanda nerelere harcama yaptıgına dikkat et... eminimki insanın kendisine göre 'saçma' diye nitelendirdigi birseyi okuması bile , birseyler katar o insana... 10 lira çok bi para degil... param yok diyosanda ben alıp isteyene veririm
-----------------------------adamın anlattıklarında hiçbir hariküladelik yooook.. bilinen şeyler.. sadece bunları yapacak göt lazım.. :D
bi amacın olmalı ki çalışasanın.. amacı olmayan adam çalışmaz.. ve bu adamı dinleyenlerin çoğu materyalist olduğu için bi amacı olmayan insanlar.. o yüzden bi şeyler denk gelmiyo.. denk glse biyerlerde bişeyler başarn insanlar mutlaka çıkardı..
amaç çalışmayı.. çalışma başarıyı getirir zaten ama amaç olmadan kimse kusura bakmasın o göt kalkmaz. arkadaşlar.
çünkü amaç arayanlar zaten amacını bulmuş amaç yan gelip yatmak..
alın size paradoksu ortaya koydum
-
Spacheata
hoca ne materyalizmi ,soylediklerini degerlendirecegim ama degerlendirmek icin toparlayamadim bile yazdiklarini.
Bilmiyorum kitaplarini okudunmu ? Okuduysan adam zaten bunlari yapailme kapasitesi her insan var , bunlar hepinizin bildigi ama harekete gecip yapamadiginiz seyler diyor.Ve kisisel ataletini nasil yenecegin konsuundada sana ornek veriyor,olay bundan ibaret.Hangi kitaplarini okudun merak ettim simdi.
-
arşive almak lazımmmmmm :D
okumak lazımmmmmmmm -
alıp okuyacağım en kısa zamanda ewy compü güzel paylaşım.
-
Kitabının yanında verilen bozuk para, şeker, hamur gibi şeyleri çalan insanların olduğu bir ülkede bu adam anlaşılmıyor maalesef...
-
Hocam hersey moralde bitiyor. Morali duzgun olmayan kisinin bir ereksiyonu bile olmaz. Kisisel gelisimcilik, yok iki saat uyku gibi akla-ziyan uyuma programlari; vucudu paralayici ozel tekniksel yontemlerdi de, cartti curttu; bunlarin hepsi safsatadir.
Onemli olan sosyallesmek+beden sagligi icin egzersiz+beyin jimnastigi
Bu ucu insan ihtiyaci icin onemli katkilardandir.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hersey moralde bitiyor. Morali duzgun olmayan kisinin bir ereksiyonu bile olmaz. Kisisel gelisimcilik, yok iki saat uyku gibi akla-ziyan uyuma programlari; vucudu paralayici ozel tekniksel yontemlerdi de, cartti curttu; bunlarin hepsi safsatadir.
Onemli olan sosyallesmek+beden sagligi icin egzersiz+beyin jimnastigi
Bu ucu insan ihtiyaci icin onemli katkilardandir.
Safsata dediklerini çok araştırdın değil mi. Doğru mudur kitabında yazanlar diye... Eminim... -
Erdal demirkıran materyalist değil idealist bir insan okuduğum kadarıyla. Lakin olaylara yaklaşımının farklı ve mantıklı olduğunu düşünüyorum.