Sadece Başbakan Seyretsin
-
Yerim seni ÖSS kitabı saçma ifadeler içerse de genel olarak okunup dinlenebilecek bir insan.
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------
Yerim seni ÖSS kitabı saçma ifadeler içerse de genel olarak okunup dinlenebilecek bir insan.
-----------------------------evet epey saçmaladığı yerler olsa da acayip gaz verdiği görüşündeyim. o kitaptan sonra ben bile 2 hafta oturup adam gibi ders çalıştım da sonra gazın etkisi bitti :D ama birazda kendim zorlasaydım çoşardım :W
bu arada dediği gibi kitabı aldım ve benden başka 7-8 kişi daha okudu aynı kitabı :F
-
proje = Ataturk devrimlerini ve sistemini yikmak :D
bunlarin projeleri budur . :))))
-
Süper ya...
Ulen her döner yiyişimde aklıma gelecek şimdi :D
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------bi kerede ortaligi karistirma..
-
adam süper konuşuyo hayran kaldım :|
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------yuh amk. Adamın hiç bi kitabını okumadığın belli oluyo. bi bok bilsen tamam. adam öyle dindar bi tipde değil. hatta bi kitabında dedim nerdeyse Allah'ı inkar edecek.
ama sen her şeyi bi yerinden anlayıp ortalığı karıştırdığın için doğal bi durum.
-
sirpence bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------yuh amk. Adamın hiç bi kitabını okumadığın belli oluyo. bi bok bilsen tamam. adam öyle dindar bi tipde değil. hatta bi kitabında dedim nerdeyse Allah'ı inkar edecek.
ama sen her şeyi bi yerinden anlayıp ortalığı karıştırdığın için doğal bi durum.
-----------------------------Hocam ÜLKE tv'ye çıkmış bi kere.. Kanal7'nin diğer kanalı.. Kesin yobaz bu herif :|
Sen göremiyosun, çıkar at gözlüklerini :D