Sadece Cumhuriyet Yayınladı
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------
cumhuriyette chpde Atatürkçülükle alakası olmayan kuruluşlar boşuna laf sarfetmeyin
-----------------------------ne atatürkçülüğünden bahsediyorsun sen.
karataş eski dev-solcu
o gazetenin kadrosunda eski silah arkadaşlarıda var. tabiki sadece cumhuriyet yayınlayacak
sevenide sevmeyenide çoktur
-
Android bunu yazdı:
Cumhuriyeti bazı ibnelere karşı koruyan ender yayın kuruluşlarındandır Cumhuriyet gazetesi.Bazı deyuslar gibi hükümete yalakalık etmeyenlerden oluşur Cumhuriyetin kadrosu.Özgür Türkiye der Cumhuriyet.Paraya bu kadar tamah edecek olsalar hükümet yanlısı haber yapardı Cumhuriyet!
cumhuriyette chpde Atatürkçülükle alakası olmayan kuruluşlar boşuna laf sarfetmeyin
----------------------------- -
gazeteyi gormedigim icin birsey diyemeyecegim
tayyip neden basbakan oldu bu ulkeyi bu insanlari dusundugu icin mi ?
amerika irak a neden savas acti? barisi getirmek icin mi ?
vs vs
butun bunlarin sebebi ne ?
para
korunacak kollanacak bi tarafi varmidir konunun diye sorarsaniz
insanlar vakit gazetesinin onca olayina ragmen koruyan cikabildigi ulkemde, onca sahtekarliga ragmen insanlari korumaya calisanlarin oldugu ulkemde, yetimin hakkinin goz gore gore yiyeni bildigi halde sirf kendi yandasi oldugu icin susmayi secen insanlarin oldugu bir zamanda
sirf bir serefsizin olum ilanini yayinladigi icin dogrulari soyleyen bir gazeteden vazmi gececegiz ?
-
vazgeçmeyeceksin kınayacaksın !
-
underzero bunu yazdı:
gazeteyi gormedigim icin birsey diyemeyecegim
tayyip neden basbakan oldu bu ulkeyi bu insanlari dusundugu icin mi ?
amerika irak a neden savas acti? barisi getirmek icin mi ?
vs vs
butun bunlarin sebebi ne ?
para
korunacak kollanacak bi tarafi varmidir konunun diye sorarsaniz
insanlar vakit gazetesinin onca olayina ragmen koruyan cikabildigi ulkemde, onca sahtekarliga ragmen insanlari korumaya calisanlarin oldugu ulkemde, yetimin hakkinin goz gore gore yiyeni bildigi halde sirf kendi yandasi oldugu icin susmayi secen insanlarin oldugu bir zamanda
sirf bir serefsizin olum ilanini yayinladigi icin dogrulari soyleyen bir gazeteden vazmi gececegiz ?
Tamamiyle katılıyorum. O zaman söyleyin bana AKP nin bu güne kadar yaptığı haltlar ortaya çıkmasına rağmen akp yi niye sovunuyorsunuz ki bize cumhuriyeti savunmayın diyorsunuz? Yorumlara baktımda cumhuriyet gazetesini o kadar derin konularla eleştirmişsiniz ki hayret ettim doğrusu. Neden gözlükleriniz akp'ye bakarken kör kalabiliyor anlayamıyorum. Sonuç olarak cumhuriyet bana göre bilerek yada bilmeyerek 6 tane halt ettiyse AKP ise gene bilerek yada bilmeyerek 1000 lerce kez haltlar yedi. Buna göre AKP daha mı cumhuriyetçi de bana sözde akıllı seçmenler, 1-2 kere bile adam akıllı cumhuriyet gazetesini okumamış insanlar cumhuriyeti savunmayın diyor. AKP yandaşı gazeteleride biliyoruz. Cumhuriyet böyle bir hata yaptıysa en azından millete bir zararı yok. Şerefsiz insanın arkasından söylenmiş bir taziye mektubu. AKP'ye yandaş yayınların bu güne kadar ülkeyi kaos'a götürmeye çalışan, yalan dolan cumhuriyeti yıkmaya çalışan haberlerini nasıl görmüyorsunuz. Kendi bokunuzun lağam taşırdığını unutup burada kurumuş tezekten bahsetmeyin.
Bu sözlerim AKP yi savunupta bize burada gazel okuyanlara.. -
morportakal bana terörün tanımını yapar mısın?
-
Merhabalar,
Dursun Karatas ile Abdullah Öcalani bir tutmanizi yanlis buluyorum.
Burada kisileri savunmaya kalkmiyacagim.
Ancak ideolojik olarak uzaktan yakindan bir baglari yok bu iki liderin.
Abdullah Öcalanin ve takipcilerinin izledigi yol ortada.
Dursun karatas ve DHKP/C nin izledigi yol ortada.
Bunu belirtme istememin tek sebebi herseyi genellestirme ve bir kefene koyma aliskanligini birakmamiz gerektigini düsünmemdir, özelliklede politik konularda.
-
yargıcı savcıyı vuranaşlrın gazetesini okumaktansa, yargıyı savcıyı eleştirenlerin gazetesini OKURUM
Doğuda çarpışan şerefli askerleri bir hiç olarak gören ve istihbaratı aldığı halde gerekli tedbiri almadığı gibi bolgenin plann ve krokilerini ayrıntılı olarak sivile gonderen ve katliama mimarlık eden askeri öveni değil onun bu yaptığını duyuranı OKURUM
Cuntayı körü körüne savunanı değil gizlen olayları ortaya cıkaran ve saklanan yüzleri gostereni OKURUM
her kez dilediğini okur. aslolan farklılıklara saygı göstermek. ben nasıl chp ve deniz baykal dan medet umanlara hayretediyorsamda onlara kendi fikirleri oldugu için saygıda duyuyorum.Herkez kendisi gibi dusunmeyenleri "öteki" leştirmeyi bırakmalı. bu özelliğimizi cumhuriyet kuruldugundan beri bazıları kullanıyor kardeşi kardeşe vurdruyor 70 kusagı örnek olarak karsımızda.
-
bu taziyeyi yayınladıktan sonra hüseyin (D)üzmez in gazetesinden ne farkı kaldı.
-
gazeteyi internetten okuyabilmek için ücretli uye olmak gerekiyor,
bildigim kadarıyla bitek cumhuriyette var bu,