folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sadece Cumhuriyet Yayınladı

Sadece Cumhuriyet Yayınladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

Android bunu yazdı:
    -----------------------------
    cumhuriyette chpde Atatürkçülükle alakası olmayan kuruluşlar boşuna laf sarfetmeyin

ne atatürkçülüğünden bahsediyorsun sen.

karataş eski dev-solcu 

o gazetenin kadrosunda eski silah arkadaşlarıda var. tabiki sadece cumhuriyet yayınlayacak

sevenide sevmeyenide çoktur

bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Android bunu yazdı:

cumhuriyette chpde Atatürkçülükle alakası olmayan kuruluşlar boşuna laf sarfetmeyin

Cumhuriyeti bazı ibnelere karşı koruyan ender yayın kuruluşlarındandır Cumhuriyet gazetesi.Bazı deyuslar gibi hükümete yalakalık etmeyenlerden oluşur Cumhuriyetin kadrosu.Özgür Türkiye der Cumhuriyet.Paraya bu kadar tamah edecek olsalar hükümet yanlısı haber yapardı Cumhuriyet!

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

gazeteyi gormedigim icin birsey diyemeyecegim

tayyip neden basbakan oldu bu ulkeyi bu insanlari dusundugu icin mi ?

amerika irak a neden savas acti? barisi getirmek icin mi ?

vs vs

butun bunlarin sebebi ne ?

para

korunacak kollanacak bi tarafi varmidir konunun diye sorarsaniz

insanlar vakit gazetesinin onca olayina ragmen koruyan cikabildigi ulkemde, onca sahtekarliga ragmen insanlari korumaya calisanlarin oldugu ulkemde, yetimin hakkinin goz gore gore yiyeni bildigi halde sirf kendi yandasi oldugu icin susmayi secen insanlarin oldugu bir zamanda

sirf bir serefsizin olum ilanini yayinladigi icin dogrulari soyleyen bir gazeteden vazmi gececegiz ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    vazgeçmeyeceksin kınayacaksın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

gazeteyi gormedigim icin birsey diyemeyecegim

tayyip neden basbakan oldu bu ulkeyi bu insanlari dusundugu icin mi ?

amerika irak a neden savas acti? barisi getirmek icin mi ?

vs vs

butun bunlarin sebebi ne ?

para

korunacak kollanacak bi tarafi varmidir konunun diye sorarsaniz

insanlar vakit gazetesinin onca olayina ragmen koruyan cikabildigi ulkemde, onca sahtekarliga ragmen insanlari korumaya calisanlarin oldugu ulkemde, yetimin hakkinin goz gore gore yiyeni bildigi halde sirf kendi yandasi oldugu icin susmayi secen insanlarin oldugu bir zamanda

sirf bir serefsizin olum ilanini yayinladigi icin dogrulari soyleyen bir gazeteden vazmi gececegiz ? 

Tamamiyle katılıyorum. O zaman söyleyin bana AKP nin bu güne kadar yaptığı haltlar ortaya çıkmasına rağmen akp yi niye sovunuyorsunuz ki bize cumhuriyeti savunmayın diyorsunuz? Yorumlara baktımda cumhuriyet gazetesini o kadar derin konularla eleştirmişsiniz ki hayret ettim doğrusu. Neden gözlükleriniz akp'ye bakarken kör kalabiliyor anlayamıyorum. Sonuç olarak cumhuriyet bana göre bilerek yada bilmeyerek 6 tane halt ettiyse AKP ise gene bilerek yada bilmeyerek 1000 lerce kez haltlar yedi. Buna göre AKP daha mı cumhuriyetçi de bana sözde akıllı seçmenler, 1-2 kere bile adam akıllı cumhuriyet gazetesini okumamış insanlar cumhuriyeti savunmayın diyor. AKP yandaşı gazeteleride biliyoruz. Cumhuriyet böyle bir hata yaptıysa en azından millete bir zararı yok. Şerefsiz insanın arkasından söylenmiş bir taziye mektubu. AKP'ye yandaş yayınların bu güne kadar ülkeyi kaos'a götürmeye çalışan, yalan dolan cumhuriyeti yıkmaya çalışan haberlerini nasıl görmüyorsunuz. Kendi bokunuzun lağam taşırdığını unutup burada kurumuş tezekten bahsetmeyin.

Bu sözlerim AKP yi savunupta bize burada gazel okuyanlara..

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek

morportakal bana terörün tanımını yapar mısın?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    user
    user's avatar
    Erkek

Merhabalar,
    Dursun Karatas ile Abdullah Öcalani bir tutmanizi yanlis buluyorum.
    Burada kisileri savunmaya kalkmiyacagim.
    Ancak ideolojik olarak uzaktan yakindan bir baglari yok bu iki liderin.
    Abdullah Öcalanin ve takipcilerinin izledigi yol ortada.
    Dursun karatas ve DHKP/C nin izledigi yol ortada.

Bunu belirtme istememin tek sebebi herseyi genellestirme ve bir kefene koyma aliskanligini birakmamiz gerektigini düsünmemdir, özelliklede politik konularda.

Да здравствует Красная Армия
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yargıcı savcıyı vuranaşlrın gazetesini okumaktansa, yargıyı savcıyı eleştirenlerin gazetesini OKURUM 

Doğuda çarpışan şerefli askerleri bir hiç olarak gören ve istihbaratı aldığı halde gerekli tedbiri almadığı gibi bolgenin plann ve krokilerini ayrıntılı olarak sivile gonderen ve katliama mimarlık eden askeri öveni değil onun bu yaptığını duyuranı OKURUM

Cuntayı körü körüne savunanı değil gizlen olayları ortaya cıkaran ve saklanan yüzleri gostereni OKURUM

her kez dilediğini okur. aslolan farklılıklara saygı göstermek.  ben nasıl chp ve deniz baykal dan medet umanlara hayretediyorsamda onlara kendi fikirleri oldugu için saygıda duyuyorum.Herkez kendisi gibi dusunmeyenleri "öteki" leştirmeyi bırakmalı. bu özelliğimizi cumhuriyet kuruldugundan beri bazıları kullanıyor kardeşi kardeşe vurdruyor 70 kusagı örnek olarak karsımızda.

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    bu taziyeyi yayınladıktan sonra hüseyin (D)üzmez in gazetesinden ne farkı kaldı.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

gazeteyi internetten okuyabilmek için ücretli uye olmak gerekiyor,

bildigim kadarıyla bitek cumhuriyette var bu,

çocuktum,büyüdüm
Toplam Hit: 6898 Toplam Mesaj: 48