Sadece IE,Firefox,Operami?Iste Digerler Butun Tarayicilar!!
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
tatarramazan bunu yazdı:
-----------------------------bende opera çalışmıyor neden olabilir ?
IE ve Firefox çalışıyor ama Opera hayır :s
-----------------------------adam seçio o ipne kimisinde çalışmıo bende sorun çıkarmadı ama yükleyemeyenler var baya bi
elbet vardır bi sebebi
-----------------------------ne alaka ,birisi windows installer ı hizmetlerden iptal etmisti o yüznden setupunu çalıştırmamıstı.Opera ne stabil browserdır mevcut zamanda ve firefox dan daha iyi oldugunu yapınlan bir çok testte kanıtlamısdır.Daha az ram yer,daha hızlı çalışır, daha çok ozellik var, sayfaları daha iyi goruntuluyor,açık kaynak kodlu değil:) en onemlisi daha güvenlidir. Operada sorun çıkmaz pek.Hele yazın 9.5 versiyonu çıkıcak.Merakla bekliyorum. Firefox ozaman suscak çünkü uydurucakları bişiyde kalmicak. Firefox un adı çıkmıs....
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------Spacetime 3D
SpaceTime üç boyutlu bir internet tarayıcı. SpaceTime ile internet tarayıcı pencerelerini üç boyutlu objeler gibi hareket ettirme şansına sahipsiniz. İnternette sörfe farklı bir boyut kazandırmak isteyenlerin ilk tercihi olabilir.
Download: http://download.chip.eu/tr/Spacetime-3D-0.9-Beta_561129.html
şu güzele benzior
-----------------------------Direk çalışıyo bu setup ı flan yok..
-
-
ZaYGo bunu yazdı:
eray bunu yazdı:
tatarramazan bunu yazdı:
-----------------------------bende opera çalışmıyor neden olabilir ?
IE ve Firefox çalışıyor ama Opera hayır :s
-----------------------------adam seçio o ipne kimisinde çalışmıo bende sorun çıkarmadı ama yükleyemeyenler var baya bi
elbet vardır bi sebebi
-----------------------------ne alaka ,birisi windows installer ı hizmetlerden iptal etmisti o yüznden setupunu çalıştırmamıstı.Opera ne stabil browserdır mevcut zamanda ve firefox dan daha iyi oldugunu yapınlan bir çok testte kanıtlamısdır.Daha az ram yer,daha hızlı çalışır, daha çok ozellik var, sayfaları daha iyi goruntuluyor,açık kaynak kodlu değil:) en onemlisi daha güvenlidir. Operada sorun çıkmaz pek.Hele yazın 9.5 versiyonu çıkıcak.Merakla bekliyorum. Firefox ozaman suscak çünkü uydurucakları bişiyde kalmicak. Firefox un adı çıkmıs....
-----------------------------Evet o birisi bendım :):) kurduğumada pişman oldum bu arada. Firefoxla güzel bi ilişkimiz var. araya opera falan giremez. De Şu 3Dyi merak ettim Bi tadına bakayım