Sadece Paylaşmak İstedim..
-
Tikky:
senin benim 1haftada harcadığımız parayı
2-3 saate harcayabilecen.
Kendi ezikliğini parası ile kapatmaya çalışan..
Cüzdanı kabarık olmayanları aşağılayan..Ezik gören..
Cix cix giyinen anlamsız 300-400$ lık ayakkabılar giyen..
Aslında kendisi ezik olan..
Amına koyuluk sabun yapılması gereken kimse.. -
kardes koy amına gitsin böyle anlıyorum gurur meselesi ama mecbursun birazda...
-
Designer sattığımız cep telefonu ve şirket isteğiyle kutuyu açıp bu telefon bu batarya buda hafıza kartı gibi bir anlatım içine giremiyoruz ( Bu arada çalıştığım firma şu anda tüm cep telefonu piyasasını yönlendiren holding vasfında bir şirket adı lazım değil ),tabii yine senin dediğine geliyoruz olayın sebebi şirketin bir taraflarından uydurduğu deli saçmaları yani "şirket sistemi cacık",destekler için sağolun arkadaşlar kimse yanlış anlamasın kendimi ezik hissettiğim yok durum sadece yapılanları bir şekilde içimden atma arzusu yoksa bizim gönlümüz 100 tane onlardan alır..
-
hayret bi olgusun yani.
-
yaw arkadaşlar bi tikky muabbeti almış gidiyo valla benim nickim cool_tikky ama ben tikky felan deilim yıllar önce cafede benden önce oturan adam nickini cool_tikky yapmış bende o gün bu gündür bu nicki kullanıyorum
(konu ile alakasız ama söylemek istedim)
bende tikkylerden nefret ederim -
nedir bu tikky kizginligi, ulan bu memlekette ne cok tiki dusmani varmis, ama yine de pazar gunleri cadde tikiden gecilmiyor.. aman tanrim bu nasil bir celiskidir boyle, bence parasi olmayanlarin parasi olanlara attigi bok bu.. darilmaca yok.. japon askerligi hic yok!
-
Çicero ne die kime bok atalım ki?Büyük ihtimalle yarası olan gocunur geyiğine gireceksin haliyle şimdiden cevabını vereyim;benim parası olupda adam gibi hareket eden kimse ile derdim yok derdim olan kişiler imaa ettiğim kişilerdir haliyle herkes üzerine alınmasın,polimiğe girmek bile gereksiz,eywALLAH.
-
TheCat alakasız olacak ama sanırım tuncelilisin,özelden msj atmak istesemde olmadı haliyle buradan yazıyorum,sanırım toprağız bir an belirtme ihtiyacı duydum :),grşrz.
-
arkadaşlar yıllardır bu tikky kelimesini biliyorum ama bir allahın kulu da tikkykelimesi nerden geliyo diye açıklamadı.şimdi nerden geliyo bu tikky kelimesi
sadrece merak...
-
NERDE TİKİ SOK S.Kİ+ TİKİ MİKİ MANYAĞIN TEKİ
sevgiler saygılar...
Toplam Hit: 5691 Toplam Mesaj: 27