Sadece Yorumlarinizi Yazin,Tartisma Cikarmadan...
-
HackMan bunu yazdı:
-----------------------------Valla bence oldukça mantıklı. Bi ordu yanyana yürüyor millet ben çok sinirleniyorum. Bilinç altında onları dövmek istiyorum. Tabii malum yerlerde. Bence tabelanın bişeysi yok :)
Bizim diyarbakırda bi parkta suların altında şu uyarı var: Dikkat Taş Düşebilir! :)
-----------------------------hackman e de katılıtyorum çünkü elazigda yürümeyi bilen adam yok. zaten 1 tane büyük kaldırım var.
onda da adamlar fırsat bu fırsat deyip 5 kişi yanyana dizilip yürüyor amk. gazi cad. yürürken kendimi f1 pilotu gibi hissediyom :D.
-
Konya ' nın neresiymiş orası ? söylede bakıyım öyle bişey varmı... kaynak neresi ıvır zıvır neresi söyle ?
-
ruhkanseri bunu yazdı:
-----------------------------tamam tartısma cıkarmak ıstemıyorum kımse yanlıs anlamasın ama hıc sasırmadım
cok gulunc trajıkomık ! ustune baska ne soylenır kı
:)
-----------------------------
neden sasırmadın..biraz acıklarmısın şunu ? -
BiGGest tartısma cıkarmayın demıs arkadas susmayı tercıh ederım !!!
ayrıca bızım fıkırlerımız genelde hemfıkırdır nolduda bana karsı bırden hayırdır sen nedemek ıstedıgımı anlamıssındır o cumlede nıye damarıma basıyorsun ?
-
FMM olayı hoca :)
-
ruhkanseri bunu yazdı:
-----------------------------BiGGest tartısma cıkarmayın demıs arkadas susmayı tercıh ederım !!!
ayrıca bızım fıkırlerımız genelde hemfıkırdır nolduda bana karsı bırden hayırdır sen nedemek ıstedıgımı anlamıssındır o cumlede nıye damarıma basıyorsun ?
genelde hemfikirdir evet..ama bu özel bi durum olabilir belki..bişey söylüyosunuz ama neden söylediğinizi de söylerseniz hoş olur..özellikle sana karsı yaptıgım bişe diil niyetim tartısmak fln da diil kaldı ki seninle tartısmam..
ama resim koyyo bide şehir ismi hobaa....ben bu resmi iki hafta önce ankara diye yayınladıklarını da gördüm..şaşkınlımı mazur görün.
-
BiGGest
oooo benımle tartısmazsındaaa superrr dostum bunun uzerıne tek kelıme etmem haddım degıl !pess !
-
tartışşsan suç tartışmasan suç...kızlar :/
-
Resim eski ..Birkaç sene önce tam bilemiyorum..Tabeleden akan pas da eski olduğunu söylüyor zaten bize.. ama başka bir yerlerde görmüşütüm. hiçibirinde konya yazmıyordu..
İkincisi Paranoyak olduk,her şeye bok atma gibi bi eyilimimiz oldu şu son 4 senedir nedeni malum..
Bilgim yok, yorum yapmıcam.
-
BiGGest bunu yazdı:
tartışşsan suç tartışmasan suç...kızlar :/
inanmıyorum konu ne hale geldı içine ettık yanı !konuyu acan arkadasdan ozur dılıyorum ve bu konuda son postumdur
arkadasım lafı carpıtma ben deger verdıgım ınsanla tartısırım boyle demen oyuzden zoruma gıttı senle tartısmam bıle... demek ne demek benı kayde almıyorsun demek sımdı oyleyse eyvallah
uzatmak ıstemıyorum dusuncem bellıdır herkeze gore dogru dusunmek zorunda degılım
biggest harbi dargınım... hele kı benı klasık salak hatun trıplerı kategorısınde bulundurman ayrı zıvanadan cıkardı bılesın
soyleyecegım baska soz yok
selametle