Safakmatik.Com Yeni Tasarımıyla Karşınızda, Yardım Destek Ve Önerileriniz Bekliyorum
-
reklam kalkmalı ve logo değişmeli bence birde menülerin üzerine gelince çıkan yazının time ı düşürülmeli üzerinden gidince daha çabuk silinmeli. chat olayına gelince elden teslim ederim artık
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------
sağ menü kesinlikle güzel orda değişim yapma
banner tamamıyla değişsin hocam ...güzel bi logo--sonra email uygulaması sağa--face-twit-google uygulaması sağ menü altına gelsin-- reklamı en alta al :D..daha renkli bi banner---
orta bölümde tüm haberler yerine ..öenmli birkaç haber veya son dakka haberleri olabilir--sitenin amacını belirten en önemli şey neyse haberlerin üstünde olsun
tabi bana göre bunlar :D sen nasıl isteren öle yap
-----------------------------Evet dediklerin çok mantıklı ama orta alan gerçekten boş kalıyor diye ben oraya eklemiştim.
Neyse bi ayar çekiyorum şimdi.
Yine yazacağım bu arada gerçekten ilgilendiğin için teşekkürler.
-
Şık bir tasarım beklerdim. Tamamen sıfırdan bi arayüz tasarımı gerekli.. Bakalım ben biraz düşüneyim. Bi arayüz yapıp hediye ederim :)
-
eyw, diyen çok oldu ama geri dönen olmadı benimde tasarım zayıf olabildiğinin en iyisini yaptım
gerisinide şuan ki gibi tavsiyelerle düzeltiyorum.
-
Konu uplansın bi
-
görmeyen kalmasın,
hala desteklerinizi bekliyorum
-
tasaraım berbat eskısınden ne farkı var ?
sen su lightbox olayını cozemedın gitti eskıden tıkladıgın zaman orantısız cıkardı bı tıklıyorsun ekranın boyutunu aşan resimler cıkardı
onu sabıtlemelıydın sımdıde problem var yukseklık fazla genıslık hıc yok
-
hocam çok çarpık yerleşme var sitende insanın içi sıkılıyor , bütün renkleri kullanmışın uyum yok , yeni teknolojiye ayak uydur mesela o mavi tanıtıma jqueryle slidelar var onu koyabilirsin otomatik geçiş yapar.Chat sistemine hiç gerek yok kasar , ama amaç üşünce proje güzel
edit: illa chat koycam diyosan adamlar yapmış , http://mbsbilisim.com/inc.php?id=427 burda var.
-
sistemin çok ağır çalşıyor + içerik bişe yo ksanki askerlere yönelik ilk çalışmları yapsanıza ilk giderken yanlarında ne götürmeleri gerektiği askerlikle ilgili şeyler goysanıza laa :|