Safariyi Kullandınız Mı Nasıl Buldunuz?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
ben nedense çok sedim beğendim yani..AÇık falan durumu varmı? NEdir yani başımıza iş alır mıyız güvenilir mi?
-----------------------------kendi içinde vardır bugları pencerelerle alakalı vs. önemli bir bugu yoktur hatta ie veya firefoxtan daha güvenli bile olabilir çünkü javayla tarayıcıdan yedirilmeye çalışan virusler bunda işlemeyebilir.
-
ZaYGo bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Macbooklar için olan safari şimdi windowsta da çalışıyor ordan yazıyorum bu mesajıda bence mükemmel olmuş ie den ve firefoxtan çok daha hızlı hele bir görünümü var ki bitersiniz yepyeni bir deneyim olmuş bence.
birde link verelim.DOWNLOAD
-----------------------------IE ve Firefoxdan üstün bir tarayacı olmus. Ama operadan değil :) Her zaman derim yeniler eskileri devirir'' zaman gostercek herşeyi bu yarısa safarinin browseride katıldı.
Şu ekranda görüntü kirliliği yaratacak kadar ekranı genişleten yorumlar da hep Opera kullanılarak yazılıyor yalnız buna dikkat edin :D -
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------ZaYGo bunu yazdı:
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Macbooklar için olan safari şimdi windowsta da çalışıyor ordan yazıyorum bu mesajıda bence mükemmel olmuş ie den ve firefoxtan çok daha hızlı hele bir görünümü var ki bitersiniz yepyeni bir deneyim olmuş bence.
birde link verelim.DOWNLOAD
-----------------------------IE ve Firefoxdan üstün bir tarayacı olmus. Ama operadan değil :) Her zaman derim yeniler eskileri devirir'' zaman gostercek herşeyi bu yarısa safarinin browseride katıldı.
-----------------------------Şu ekranda görüntü kirliliği yaratacak kadar ekranı genişleten yorumlar da hep Opera kullanılarak yazılıyor yalnız buna dikkat edin :D
-----------------------------eee opera kullananların farklılığı hoca :) Biz farklıyız. Hem ben Operayla bu sorunu bildirdim.Sonraki sürümlerde büyük ihtimal düzeltilcektir.
Zaten operada sorun yaşadığım tek yer tbt te foruma post gonderirken genişlemesi:D bunuda hep alt alta yazarak aşmaya çalışıyorum görüntü kirliliği olmasın diye.
-
Firefoz rullz :)
-
firefox 3 beta 4 üstüne tanımam
-
Ya bu başlık altında çok yazdım ama bu sefer önemli hakkatten. Bu versiyonu kurdum da açtıktan yaklaşık 20 sn sonra hemen kapanıyor bu Safari bozuntusu. Sorun nedir acaba bilen var mı? Ya da sizde de oluyor mu bi dener misiniz?
Firefox 3 ß 4 :D En iyisi hala bu..
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------Ya bu başlık altında çok yazdım ama bu sefer önemli hakkatten. Bu versiyonu kurdum da açtıktan yaklaşık 20 sn sonra hemen kapanıyor bu Safari bozuntusu. Sorun nedir acaba bilen var mı? Ya da sizde de oluyor mu bi dener misiniz?
-----------------------------Yaza aylardır geliştirilen Opera 9.50 nin stabil olanı çıkıcak ,hoş şuan bile oepra firefox a 10 basar aksini soyleyen karşılastırsın hodri meydan:D
Hadi olmadı yazın çıkacak olan opera tüm browserlerden çok daha fazla üstün ozelliklere sahip olucak :)
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------Ya bu başlık altında çok yazdım ama bu sefer önemli hakkatten. Bu versiyonu kurdum da açtıktan yaklaşık 20 sn sonra hemen kapanıyor bu Safari bozuntusu. Sorun nedir acaba bilen var mı? Ya da sizde de oluyor mu bi dener misiniz?
-----------------------------Benim verdiğim linkteki sağlam olması lazım apple ın sitesinden indirdiysen bende çalıştıramamıştır rapidden dene bi
-
aq ortatuşa basınca aşşağı yukarı götürmek için dalga motoru çıkmıyor ..
-
abi internet explorerdan iyidir :D