folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Safariyi Kullandınız Mı Nasıl Buldunuz?

Safariyi Kullandınız Mı Nasıl Buldunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben nedense çok sedim beğendim yani..AÇık falan durumu varmı? NEdir yani başımıza iş alır mıyız güvenilir mi?

kendi içinde vardır bugları pencerelerle alakalı vs. önemli bir bugu yoktur hatta ie veya firefoxtan daha güvenli bile olabilir çünkü javayla tarayıcıdan yedirilmeye çalışan virusler bunda işlemeyebilir. 

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

ZaYGo bunu yazdı:
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

Macbooklar için olan safari şimdi windowsta da çalışıyor ordan yazıyorum bu mesajıda bence mükemmel olmuş ie den ve firefoxtan çok daha hızlı hele bir görünümü var ki bitersiniz yepyeni bir deneyim olmuş bence.

birde link verelim.DOWNLOAD 

IE ve Firefoxdan üstün bir tarayacı olmus. Ama operadan değil :) Her zaman derim yeniler eskileri devirir''  zaman gostercek herşeyi bu yarısa safarinin browseride katıldı. 

Şu ekranda görüntü kirliliği yaratacak kadar ekranı genişleten yorumlar da hep Opera kullanılarak yazılıyor yalnız buna dikkat edin :D

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    StigmatA bunu yazdı:

ZaYGo bunu yazdı:
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

Macbooklar için olan safari şimdi windowsta da çalışıyor ordan yazıyorum bu mesajıda bence mükemmel olmuş ie den ve firefoxtan çok daha hızlı hele bir görünümü var ki bitersiniz yepyeni bir deneyim olmuş bence.

birde link verelim.DOWNLOAD 

IE ve Firefoxdan üstün bir tarayacı olmus. Ama operadan değil :) Her zaman derim yeniler eskileri devirir''  zaman gostercek herşeyi bu yarısa safarinin browseride katıldı. 

Şu ekranda görüntü kirliliği yaratacak kadar ekranı genişleten yorumlar da hep Opera kullanılarak yazılıyor yalnız buna dikkat edin :D

eee opera kullananların farklılığı hoca :) Biz farklıyız. Hem ben Operayla bu sorunu bildirdim.Sonraki sürümlerde büyük ihtimal düzeltilcektir.

Zaten operada sorun yaşadığım tek yer tbt te foruma post gonderirken genişlemesi:D bunuda hep alt alta yazarak aşmaya çalışıyorum görüntü kirliliği olmasın diye.  

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Firefoz rullz :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    firefox 3 beta 4 üstüne tanımam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Ya bu başlık altında çok yazdım ama  bu sefer önemli hakkatten. Bu versiyonu kurdum da açtıktan yaklaşık 20 sn sonra hemen kapanıyor bu Safari bozuntusu. Sorun nedir acaba bilen var mı? Ya da sizde de oluyor mu bi dener misiniz?

Firefox 3 ß 4 :D En iyisi hala bu..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    StigmatA bunu yazdı:

Ya bu başlık altında çok yazdım ama  bu sefer önemli hakkatten. Bu versiyonu kurdum da açtıktan yaklaşık 20 sn sonra hemen kapanıyor bu Safari bozuntusu. Sorun nedir acaba bilen var mı? Ya da sizde de oluyor mu bi dener misiniz?

Yaza aylardır geliştirilen Opera 9.50 nin stabil olanı çıkıcak ,hoş şuan bile oepra firefox a 10 basar aksini soyleyen karşılastırsın hodri meydan:D

Hadi olmadı yazın çıkacak olan opera tüm browserlerden çok daha fazla üstün ozelliklere sahip olucak :) 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    StigmatA bunu yazdı:

Benim verdiğim linkteki sağlam olması lazım apple ın sitesinden indirdiysen bende çalıştıramamıştır rapidden dene bi 

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    aq ortatuşa basınca aşşağı yukarı götürmek için dalga motoru çıkmıyor ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pic_Boy
    Pic_Boy's avatar
    Erkek
    abi internet explorerdan iyidir :D

Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Toplam Hit: 3476 Toplam Mesaj: 28