Safe_Mode Ve Open_Basedir Fonksiyonları
-
Wp için bot satın aldım ve bot sitemde çalışmıyor aşağıdaki hatayı veriyor. Kolpa hostcuda .htaccess veya php.ini düzenle dedi nasıl olacağını anlamadım şimdide cevap vermiyor. Konu hakkında bilgisi olan varmı?
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in /home/endoplaz/public_html/Yeni/canlidiziwp/db.php on line 28
-
abi ben cahilim anlamam ama tam olarak ne aldığını söylersen ya da readme dosyalarını kopyalarsan bişeyler çıkarabilirim belki
-
Yazdığım fonksiyonlar hostta aktif değil. Bunları kendim php.ini dosyası yada .htaccess düzenleyerek aktif hale getirebilirmişim, hostcu öyle dedi bir daha cevap vermedi.Baktım google'a ama benim anlayacağım birşey çıkmadı.
-
htaccesse bişeyler ekliceksin kopyalıcaksın da ne ekleyeceğini vermeleri lazımdı ya
-
he bir de sanırım htaccese yazılma izni vermen lazım 777
-
Tam emin değilim ama GD kütüphanesinin aktif olması lazım
-
Cevap verenler resmen sallamışlar ya =) CURLOPT_FOLLOWLOCATION safe_mod açıkken çalışmaz
.htacsess dosyasına php_flag safe_mode Off yazmalısın.
-
sirhot bunu yazdı:
-----------------------------
Cevap verenler resmen sallamışlar ya =) CURLOPT_FOLLOWLOCATION safe_mod açıkken çalışmaz
.htacsess dosyasına php_flag safe_mod Off yazmalısın.
-----------------------------<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
php_flag safe_mod Offşeklinde en son'a ekledim ancak "Internal Server Error" hatası aldım.
-
sshdan girip http conf dosyasında senin siteyi bulup safemode actır hostcuna
-
sirhot bunu yazdı:
Cevap verenler resmen sallamışlar ya =)
-----------------------------sağol
-
Realist bunu yazdı:
sshdan girip http conf dosyasında senin siteyi bulup safemode actır hostcuna
-----------------------------Ssh bağlantı iznim yok.
Hostcu zaten leyla 2 saattir cevap vermiyor en son .htaccess yada php.ini ile git düzenle google da makale var dedi.