Safir T14 Hakkında
-
4 ay önceki konuya cevap veriosun adam şimdiye kadar almıştır 10 100 1000 kere avada gitmiştir
-
hobby için güzel .onun haricinde 50 metre üzeri hedeflerde yiv olmadığı için isabetlilik aramak yanlış olur. saçma atar ama 20-30 metre etkilidir. kullandığın 36 clb fişekler avrupa olması lazım. sen en iyisi güzel bir havalı silah al.D:
-
hocam bir forumda tam hatırlayamıyorum 100 yada 15 metreden çelik profili delmişti 80 metreden domuzu rahat indirir diye tahmin ediyorum ben
nokta atışı yapamasada epey isabetliymiş
-
700m/sn mermi namlu çıkış hızı var bir kere boru değil, fakat yivsiz olduğu için ben pek isabetlilik beklemem, belki 60-70 m en domuzu anca vurusun diye tahmin ediyorum, ama saçma atıcaksan bu tüfeği kesinlikle tavsiye etmem, sonuçta 36cal, ama hobi amaçlı alıcaksan çok eğlenebiliceğini düşünüyorum.(tabi hala almadıysan :D)
-
ben safiri almaktan vazgeçtim. Fiyatına göre o kadar kaliteli bir tüfek değil ve mermi kalitesinden mi bilinmez ama mermileride çok takılıp tutukluluk yapıyormuş kullanan bir kaç kişiye sordum. Pek memnun değiller menzil olarak fena değil ama atış yapınca mermi aşağıda toplanıyormuş. Bunun yerine sa-ka yada huglunun otomatik av tüfeğini alacağım. Zaten Amcam vefat ettiğinden dolayı mavzeri boşta ve 500 mermisi ile duruyor. uzun menzilli bişey vuracaksam mavzeri kullanırım yoksa av tüfeğini kullanırım. Ava gelince ise daha gidemedim. 15 tatilde gidecektim.ancak kar nedeni ile gidemedim. Yazın bolca av hayvanı vururum
-
hocalar bende almayı dusunuyorum bu tüfekten 2010 modellerde tutukluk yapmıyormus yada cok az yapıyormus diye duydum da benm asıl öğrenmek istediğim bunu sadece bulundurma ruhsatlı olarak mı alabilirz? kayseride fiyatı 800 tl safir t14 comfort s siz ne dersiniz alınır mı? pek ava gitmem arkadaslarla aramızda öle atıcılık fln yaparız daglarda
-
mavzer satan varmı :D
-
gençler ,çıktığı yıllardan beri safiri bilirim.,
en berbat, imalat hatalı m16 klonu görselinden başka hiç bir halta yaramayan bir tüfek.,
onu alacağınıza cebinizde taş taşıyın daha çok şansınız olur (.
Toplam Hit: 18073 Toplam Mesaj: 19