Safkan Boo
-
Sevgili tarikatım safkan boo arıyorum 2 adet sanmıyorum ücretsiz olsun :D ama yinede olursa iyi olur olmazsa kredi kartı ile alım yapılabilecektir. konuyla ilgili bilgisi olan gören duyan varsa iletişime geçerse sevinirim :)
-
Hocam ücretsiz bulursan banada haber ver 3000 liradan satayım :D
-
-
Bu ne ya, köpeklerden soğudum.
-
traşsız halleri çok kötü hocam bunların ama traş edince güzel oluyor :D
-
-
git al gel hocam :)
iyi bakabilecek bir yuva aranmaktadır
aşı ve mama
ücreti yoktur.
-
bakardım da bana uzak pursaklarda ama ücretsiz vermesi bu cins için şaşırtıcı :D
-
Sahibindende ucretlı ılan yasak oldugundan boyle yazıyorlar hocam sadece ılan koysalar yıne olucakda ılla ası ve mama ucretı alınmayacak yazıcaklar bırısı bır akım baslatmıs hepsı boyle yapıyor :D bır alman kurduna aradık 1000 lıra fıyat cektıler :D
-
HoLyCat bunu yazdı
git al gel hocam :)
iyi bakabilecek bir yuva aranmaktadır
aşı ve mama
ücreti yoktur.
hocam boo dediğin pomerian cinsi köpektir traş olması lazım türkiyede o traşı yapacak pet berberi her yerde yok? iyi bir pom istiyorsan 2bin euro kesin gözden çıkar. türkiye piyasasında 1500ile 3000 arasında hayvan bulma imkanın var ama istediğin traşı yaptır onun gbi olmazlar.
-
Easx bunu yazdı
Sahibindende ucretlı ılan yasak oldugundan boyle yazıyorlar hocam sadece ılan koysalar yıne olucakda ılla ası ve mama ucretı alınmayacak yazıcaklar bırısı bır akım baslatmıs hepsı boyle yapıyor :D bır alman kurduna aradık 1000 lıra fıyat cektıler :D
bedava golden var olmamı?