Sağ-Sol BEYİN Testi
-
Saç lobu mu kullanıyosun sol lobu mu öğrenmek için.
Benim sol beyin çalışıyomuş. Sağda çalışıo tabii :|

Bu testi çözüyorz: http://www.amerikankultur.org.tr/brain_test.php
-
Sag ve sol ikiside canavar gibiymis
-
sol :/ sağ için 16 da 9.. 2 tarafıda kullanıyorum yani :/ hiç birini kullanmıyorum diye düşünüyodum ama ben :/
-
Aslında öss'de uzay geometrisi sorularını manyak kafamda canlandırıyom çözüyom ama burda 3D düşenemiyosun demiş lbneler :|
-
sağ beynim daha çok çalışıomuş 16 da 10 doru cvp amk saten 32 soru var :)
-
» Kişiliğe göre Öğrenme Metodu Belirleme
Bu testte var sitede. Ben bunuda çözdüm.
Gelen mail'de:
Amerikan Kultur Dernegi'nin hazirlamis oldugu ogrenme metodu belirleme testine gore,
GIRISLER
Gorsel % 20
Isitsel % 33
Kinesitetik % 36
CIKISLAR
Guc % 25
Basari % 66
Sevgi % 4
Sevgi %4 yapmışlar aq. Lan biz seviyoz yaratılanı yaratandan ötürü :P
iq testinde de mal sorular vardı boşta bıraktım 47 doğru cevabım var. ama sağlam test değl malca sorulardan oluşuyo. Malca dememin nedeni mesela soruların bazılarında kelimeleri harf sayısına ve ya içeriğine göre sıralanmasını istiyo. havuç ve hıyar arasında bi bağlandı var diyo mesela. portakal'la hangisi arasında bağlantı var? cevap patlıcan :|
-
Ben solcuymuşum :D oysaki ben kendimi sağcı diye biliyordum :D
-
haha yok artık
Beyninizin SOL ve SAĞ tarafını eşit olarak kullanabiliyorsunuz...Sol Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 6 tane işaretlediniz.
Sağ Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 6 tane işaretlediniz.çok dengeli adamım ya :)
-
benim bu testlerde hep sol taraf çıkıyo ama hiç matematikten anlamam nasıl iş anlamıom :|
-
ayin emre çeyin, nolu IP adresiniz kayıt edilmistir. Tesekkürler.Beyninizin SAĞ tarafını daha çok kullanıyorsunuz...
Sağ Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 10 tane işaretlediniz. -
hayat çilek dolu bir kasedir :C BSG :s