Sağ Tuş Engeli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bazı sitelerde olurya, sağ tuşa tıklamayı önlerler. bunu aşmanın bi yolu yokmu? firefox kullanıyorum. ama opera ve ie den çözüm varsa onlarda olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

görünüm den kaynağı görüntüle

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Bildiğim kadarıya siteyi bilgisayarına indirirsen sorun çözülür..

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    theimpossible bunu yazdı:
    -----------------------------

görünüm den kaynağı görüntüle

-----------------------------

amacım kaynağı görüntülemek değil. bi sitedeki flv videoyu indirmek için IDM de sağ tıklayıp indirion ya sağ tuşa tıklayamadığım için indiremiyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

o zaten pcne iniyor

temporary internet files klasörüne bak ordadır (ie de)

yalnız bi hepsi insin 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bende buradaki deil de versohaber sitesindeki videoari indiremdim yaw.. ona deli oldum.. ama muhtemelen buradaki dosyalari orbit downloaderin grab fonksiyonu ile indirebilirsin.. am  biraz zahmetlidir kullanimi solemedi deme.. tek tek inireceksin dosyalari cunku.. sayfa icindeki tum mediya dosyalarini  gostermiyır program..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1747 Toplam Mesaj: 6