Sağır Oda...????...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

Aynen beyler bende hiç kaçırmadan izliyodum iyi gidiolardı ama son bölüm bozdular hakkatende nerden nereye cok saçmaydı ayrıca ilk o ev baskınında aras yaralanmamıştı ama son bölümde yaralandı diolar gerçekle,hayaller birbirine karıştı

bide hep film başlarken biri hariç die bi yer vardı ya hep orayı merak ettim son bölümde ne olduğu ortaya çıktı o biri hariç dedikleri kişi arasmış meğersem dizi daha akıcı olabilirdi ama son bölümde bitirdiler herşeyi..

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Lan ak götünüzle mi izlediniz :D Arasın bütün ya$adıkları gerçek! Sadece aras 1 hafta boyunca hastanede kaldı v o süreç içersinde "8 aydır hastanede olduu hakkın fedaileri çatu$masında ak47 yle yaralandığı, koca g*tlü çiğdem v dier arkada$larının ölmedii vb" hikayelerin hepsi arasın Sansar tarafından vurulup 1 hafta boyunca gördüü rüyalardır :D Sonuç olarak arascan hastaneden çıkar ouz beyle $ettirirler v tam giderken sansar ißnesi ate$ eder ouzcan arasss der v biter :D tabi öldümü ölmedimi bilinmez ama aldıım istihbarat Saar Oda ya film çekileceği !:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sretan
    sretan's avatar
    Erkek
    Aq  diziyi son bölümüne kadar izleyecektim kurtlar vadisi  yle aynı saate denk getirdiler  o güne kadar hiç kaçırmadım kurtlar vadisi başlayınca sağır odayı internetten  takip ettim ama sonra baktım olmuyor 2 televizyon birden aynı anda izledim 2 diziyi  son bölümünü izledim 2. televizyona verdiğim paraya şimdi acıdım keşke son bölümü izlemeseydim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........................................................................????
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

eylülde tekrar mı başlayacakmış haberiniz var mı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

son bölüm g.tüme benziodu

x-files mı izliom sağır oda mı belli deil amk.. aras delirio, s.kim s.kim rüyalar görüo fln. tırstım, zapladım wadiye.. mematiyi gördüm raatladım amk. kafasında güwercin elinde silah basmıştı yine bi mekanı. du bakalım kimlerin canını yakacak :):)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

korkarım yakında örgü muhabbeti başlayacak dizi neymiş hem ya beni şu masadan kaldırsalar yemek yiyecem amk

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 2417 Toplam Mesaj: 17