Sağır Oda...????...
-
Aynen beyler bende hiç kaçırmadan izliyodum iyi gidiolardı ama son bölüm bozdular hakkatende nerden nereye cok saçmaydı ayrıca ilk o ev baskınında aras yaralanmamıştı ama son bölümde yaralandı diolar gerçekle,hayaller birbirine karıştı
bide hep film başlarken biri hariç die bi yer vardı ya hep orayı merak ettim son bölümde ne olduğu ortaya çıktı o biri hariç dedikleri kişi arasmış meğersem dizi daha akıcı olabilirdi ama son bölümde bitirdiler herşeyi..
-
Lan ak götünüzle mi izlediniz :D Arasın bütün ya$adıkları gerçek! Sadece aras 1 hafta boyunca hastanede kaldı v o süreç içersinde "8 aydır hastanede olduu hakkın fedaileri çatu$masında ak47 yle yaralandığı, koca g*tlü çiğdem v dier arkada$larının ölmedii vb" hikayelerin hepsi arasın Sansar tarafından vurulup 1 hafta boyunca gördüü rüyalardır :D Sonuç olarak arascan hastaneden çıkar ouz beyle $ettirirler v tam giderken sansar ißnesi ate$ eder ouzcan arasss der v biter :D tabi öldümü ölmedimi bilinmez ama aldıım istihbarat Saar Oda ya film çekileceği !:)
-
Aq diziyi son bölümüne kadar izleyecektim kurtlar vadisi yle aynı saate denk getirdiler o güne kadar hiç kaçırmadım kurtlar vadisi başlayınca sağır odayı internetten takip ettim ama sonra baktım olmuyor 2 televizyon birden aynı anda izledim 2 diziyi son bölümünü izledim 2. televizyona verdiğim paraya şimdi acıdım keşke son bölümü izlemeseydim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........................................................................????
-
eylülde tekrar mı başlayacakmış haberiniz var mı
-
son bölüm g.tüme benziodu
x-files mı izliom sağır oda mı belli deil amk.. aras delirio, s.kim s.kim rüyalar görüo fln. tırstım, zapladım wadiye.. mematiyi gördüm raatladım amk. kafasında güwercin elinde silah basmıştı yine bi mekanı. du bakalım kimlerin canını yakacak :):)
-
korkarım yakında örgü muhabbeti başlayacak dizi neymiş hem ya beni şu masadan kaldırsalar yemek yiyecem amk