Sağlam 3D Film Arşivi Yapan Torrent Siteleri Hangileri?
-
Yerli tercih sebebidir. :) yabancıda olabilir
-
http://publichd.eu/index.php?page=torrents&category=20
Burası fena değil
-
bi zamanlar bende o arayış içindeydim ben çözüme söyle ulaştım zamundadan falan indirdim 3d filmi sonra varsa türkçe ses dosyasını buldum indirdim ekledim filme.En hızlısı o.yoksa türk siteleinde inmek bilmiyo
-
Türkçe dublaj olan yoktur heralde değil mi :)
-
RaNGeR bunu yazdı
Türkçe dublaj olan yoktur heralde değil mi :)
baya var
-
@Dj_Alper ;
Baltalamak gibi olmasın ama 3D deyince aklıma geldi bir şey danışayım.
3D videolar indiriyorum ekranın ortasından bölük oluyor 2 taraftada aynı şeyi izliyorum onu nasıl kapatabilirim izlerken. -
Zeytun-i bunu yazdı
@Dj_Alper ;
3D videolar indiriyorum ekranın ortasından bölük oluyor 2 taraftada aynı şeyi izliyorum onu nasıl kapatabilirim izlerken. -
jawsap67 bunu yazdı
bi zamanlar bende o arayış içindeydim ben çözüme söyle ulaştım zamundadan falan indirdim 3d filmi sonra varsa türkçe ses dosyasını buldum indirdim ekledim filme.En hızlısı o.yoksa türk siteleinde inmek bilmiyo
arkadaş cevabı vermiş , bulabiliyorsan yabancı kaynaktan indirip türkçe ses çak.
genelde bende yavaş yavaş alt yazıya kaymış durumdayım , filmin bi ruhu oluyor sanki :D
-
follxy mkv indir 3gp indir felan açıyordu 3dindir felan açsada girsek :)
-
DJ_Alper bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
@Dj_Alper ;
3D videolar indiriyorum ekranın ortasından bölük oluyor 2 taraftada aynı şeyi izliyorum onu nasıl kapatabilirim izlerken.3D konseptindeki videoları başkta türlü tek bölüm olarak izleyemezmiyiz codec vs bir şeyi yok mu .
-
Zeytun-i bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
@Dj_Alper ;
3D videolar indiriyorum ekranın ortasından bölük oluyor 2 taraftada aynı şeyi izliyorum onu nasıl kapatabilirim izlerken.3D konseptindeki videoları başkta türlü tek bölüm olarak izleyemezmiyiz codec vs bir şeyi yok mu .
hacı öyle birşey olsa afedersin biz kerizmiyiz :)