Sağlam Bir Audio Player Arıyorum
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------
shawn çıkıp birazdan foobar2000 der:d
Bende onukullannıyorum.
-----------------------------eskiden derdim lam şimdi aimp2 rulzzzz !! xD
-
jetAudio 1 numaradır.
-
ben takıntılı bi adam olduğum için alayını kullandım;
winamp:
sık sık göçmesi ve fazla ram yemesi sebebiyle hoş değil.
jetaudio:
özellikleri güzel ama arayüzü kullanıcı dostu değil alttaki barın üzerinde yer işgal etmesini sevmiyorum. winampa nazaran daha az ram yesede ııh boşver.
aimp:
bu rus yapımı program bence en temizi. neredeyse hiç ram yemiyor çok incik boncuk özellikleri olmasada ben sadece adam gibi kasmadan müzik dinliycem diyenler için ideal. en çok tray özelliğini seviyorum. msn plugin vs. kolay bulunuyor.
gom:
eet belkide en stabili aralarında ama arayüz olarak uygun değil.
itunes:
allah korusun sakın ola yüklemeyi düşünmeyin bu amaç için katil olursunuz.
-
power dvd10 mükemmel ses kalitesi 8 kanal desteği var ayrıca trutheater gibi modları var denemelisin
-
itunes.
-
En doğru seçim aimp2 olur. Neden dersek; en az işlemci ve ram'i o kullanıyor,ücretsiz,türkçe dil seçeneği,msn eklentisi,şarkıya göre oto equalizer'ı,yüzlerce skin desteği,sık sık güncellenmesi,ve açamadığı hiçbir ses dosyasının olmamasından dolayı + flac'leri en kaliteli çalan bu programdır bana göre ki genelde flac dinlerim bir kere kastığını-donduğunu-çöktüğünü görmedim.
2007'den beri bunu kullanıyorum tavsiye ederim şuan için en iyi audio player AİMP2.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
gomplayer
ucretsiz, hemen hemen her seyi destekliyor, hizli, Turkce destegi de var
-----------------------------GOM Player iyidir, fakat arayüz olarak o kadar iyi değil. AIMP en iyisi bence audio için. AIMP'ten şaşma derim.
Resmi Sitesi: www.gomlab.com
Resmi Olmayan Sitesi (Sanıyorum): http://www.gomplayer.org/ (Türkçe desteği dahil, her şeyi bulabilirsin.)
-
evil player!
türkçe çevirisini ben yaptım (H)
-
cowon jetaudio... ki cowon dünyada ses konusunda en mükemmel işleri çıkaran firmadır... b2b bas sistemlerinin rakibi yoktur falan filanda neden herkes kullandığı player browser vsv s için böyle savasır yaaa :D
-
foobar2000