Sağlam Bir İndirme Sitesi Lazım Rapidshareye Alternatif ?
-
Arkadaşlar rapidshare hesabımı kapattı 6 aylık uzatmama ramen 500 kusur dosyam 40 gb a yakın uploadım gitti..
şimdi ben o tarz kaliteli bir site arıyorum amaç upload
yani upload kapasitesi çok olsun
çok lu upload yapabileyim kendi yardımcı programı olursa güzel olur
üyeler girince free olarak indirirken saçma salak reklamlar çıkmasın üye kolay bulabilsin
upload edilen dosyalar ömürlük olsun. (hesabım var olduğu sürce kalsın)
tr nin yasaklamadığı site olsun
varmı böyle bir site?
-
unutmadan sağlam olsun yarın bir gün kapanıp gitmesin.. (para önemli değil)
-
netload.in .. alman sirketi .. gayet kaliteli ftp destekliyor .. 400 mb upload yapabilirsin .. ve 16 mbps baglanti ile download edebilirsin .. yada filefactory 2 side kaliteli.
-
-netload
-file factory
-vip-file
bunlar genellikle kullanıyorum.Vip-File derim ama gerçekten çok hızlı ;)
-
hocam adam akıllı site yok
-
Hacı bugun bi şikayete bulundum paranın hesabıma ıade edılmesı ıcın inşallah duzeltırız... En Kısa zamanda dıyorum ama sureklı ertelenıyor...
-
Filefactory ve speadshare yi öneririm vip-file ıda unutmamak lazım ama vip file indirmesini sitede herkesin bilmesi laızm ....
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
Filefactory ve speadshare yi öneririm vip-file ıda unutmamak lazım ama vip file indirmesini sitede herkesin bilmesi laızm ....
-----------------------------speedshare iyimiş ama free bana ücretli lazım free olmayacak free olunca ne teknik servis oluyo ne bişi kapatıverirler felan hesabı belli olmaz işleri
-
Divshare ve Upshare.eu da güzel
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------speedshare iyimiş ama free bana ücretli lazım free olmayacak free olunca ne teknik servis oluyo ne bişi kapatıverirler felan hesabı belli olmaz işleri
-----------------------------hocam yurt dışında yüksek alan ve trafik sağlayan osturuktan teyyare değilde sağlam siteler var godaddy miydi tam hatırlamıyorum ismini google bakınca görürsün. Bu rapidshare yıllık premium fiyatına host al zaten. aynı işlevi görüyor her türlü
-
hatta hocam buldum bile
Deluxe Plan
150 GB Space | 1,500 GB Transfer
diğer özellikler önemli değil senin için.
1 mo:$6.99/aylık
36 mo: $5.94/mo
SAVE 15% ‡bide 36 aylık alırsan aylığı 6ya geliyor
http://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shared.asp?ci=8971
link bu hocam incele derim