Saglam Grafiker Lazim. Yuksek Butceli.
-
konularda hep bu oluyor. konu açılıp biri birşey istiyor sonra ardından aynı mesaj 10 mesaj atılıyor :)
inanmayan benzer konuları incelesin..
konuyu açan kişi, kimseden cv istememiş ,
yada bende şunu yapacak birini istiyorum diye örnek vermemiş hayırlı olsun.
bende istiyorum :) karakterim sağlam , grafik orta
futurist tarafından 05/Ağu/16 21:06 tarihinde düzenlenmiştir -
PM attim hocam
-
bende örnekleri görebilir miyim?
-
ben de varim. grafikler grafik olduklarini bile anlamazlar.
-
PM'de portfolyolarimi yolladim hocam.
-
css dökümünde yardıma ihtiyaç varsa buradayım.
-
futurist bunu yazdı
konularda hep bu oluyor. konu açılıp biri birşey istiyor sonra ardından aynı mesaj 10 mesaj atılıyor :)
inanmayan benzer konuları incelesin..
konuyu açan kişi, kimseden cv istememiş ,
yada bende şunu yapacak birini istiyorum diye örnek vermemiş hayırlı olsun.
bende istiyorum :) karakterim sağlam , grafik orta
ne yalan söyleyeyim ben de çok rahatsız oluyorum, ya konuyu açan aha örnekler diye bir link koymalı ya da konuda pm istemek yerine doğrudan pm atılarak istenmeli.
Ha bence örnek vs istemeye gerek yok abi, adam g.tüne güvenen, güzel iş çıkartan birisini arıyor işte. Mesela ben 3000 parçalık kompleks makine dizaynı için solid bilen adam aradığım zaman programı yutmuş adam arıyorum demektir, daha programı açmak için çift tıklaması gerektiğini bilmeyen adamlar başvuruyor ya çıldırıyorum ?!$#^?%? -
Bu isler icin CV genelde ikinci plandir arkadaslar. Genelde portfolyolariniz konusur. Portfolyonizdan etkilenen bir musteri/isveren, CV'nizde bombastik sabikali durumlar yoksa, olumlusunuzdur.
-
Grafik bilgisi sayesinde Bahçeşehir Üniversitesi sinema ve televizyondan %100 burs alan kardeşim var yönlendirmemi istermisiniz ?
-
Böyle konu açan sonra kaybolanlara konusunu takip etmeyenlere ban gelsin bence. Hatta ağırlaştırılmış olsun böyle AB ye girene kadar filan. Adam konu açıyor konunun altına bir sürü kişi yorum yapıyor herif kimseye geri dönüş yapmıyor sonra başka konuya aradan 2-3 gün geçmesine rağmen başka konuya yorum yapıyor ama kendi konusuna dönmüyor.