Sağlam HTML Düzenleme Program Tavsiyesi Verebilecek
-
Aptanayı merak ettim denicem.
Favorim Notepad++
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
La googlenin Ögeyi denetleme şeysini kullanıyorum anlık görmek için sorunum halloldu dreamweaver a devam :) sağolun hocalar
-----------------------------o Nasılbişi hocam anlamadım, Ayrıca Dw Den sağlam editörmü var notepad++ nedir tasarım yapıon script yazmıonki anlamadım :S
-
SpArK bunu yazdı:
mikrozortun
http://www.microsoft.com/visualstudio/en-us/products/2010-editions/visual-web-developer-express
----------------------------- -
Gaara bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
La googlenin Ögeyi denetleme şeysini kullanıyorum anlık görmek için sorunum halloldu dreamweaver a devam :) sağolun hocalar
-----------------------------o Nasılbişi hocam anlamadım, Ayrıca Dw Den sağlam editörmü var notepad++ nedir tasarım yapıon script yazmıonki anlamadım :S
-----------------------------Hocam ben sıfırdan yazıyorum tasarım yapıyorum script yazmıyorum bu yüzden sadece bulunduğum satırı öğrenmem gerekiyor o yüzden istemiştim. notepad++ a bakıyorum
-
Hocalar kullandığım her editörde tr karakter sorunu yaşıyorum bu sounu ortadan kaldırmak için kodu koymama rağmen. bildiğimiz notepad da hiçbir sorun olmuyor yardım ediniz :S
-
Notepad++ rulz
-
PhpED dene.
-
ExpirE bunu yazdı:
Hocalar kullandığım her editörde tr karakter sorunu yaşıyorum bu sounu ortadan kaldırmak için kodu koymama rağmen. bildiğimiz notepad da hiçbir sorun olmuyor yardım ediniz :S
-----------------------------notepad++'ta dosyayı utf-8 (bomsuz) olarak kaydet.
-
not defteri