Sağlam Mide Sağlam Vücutta Bulunur
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Teorisine koyim miğdesine soktumun :|
----------------------------- -
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------onun gırtlağına sokuyim ben ya
-----------------------------onuda yer
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------onun gırtlağına sokuyim ben ya
-----------------------------onuda yer
-----------------------------yer :D
-
Pişirilince paşa paşa yiyorsunuz bunları, bu açıdan bakın.
-
bunun bi benzeri galiba discovery de çıkıyodu bi aralar...
ben kendimi midesiz bilirdim ya, pis midesiz adam :D ogk :D
-
trampfd bunu yazdı:
-----------------------------Pişirilince paşa paşa yiyorsunuz bunları, bu açıdan bakın.
-----------------------------aynen özellikle kurban bayramlarından sonra taşlık pişirirler kurban kesilen her evde o bildiğin taşaktır.
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------trampfd bunu yazdı:
-----------------------------Pişirilince paşa paşa yiyorsunuz bunları, bu açıdan bakın.
-----------------------------aynen özellikle kurban bayramlarından sonra taşlık pişirirler kurban kesilen her evde o bildiğin taşaktır.
-----------------------------koç ynumurtası yemek haramdır ( yada denir ) o yüzden bizim yörede kediye köpeğe verilir buralarda hiç yendiğini görmedim duymadım nasıl bir çevrede yaşıyonuz lan siz :D
Lan olum farklı olcaz diye şurdan bakın burdan bakın diyip durmayın amk ya :D Kaçınız ölü tavşan ölü kurbağa pişirip yiyo bi desenize bana :D
-
adama niye küfür ediyosunuz size bir zararı varmı kendi kendine yiyor
-
Mide bulantısı filan hissetmeden hepsini seyrettim...
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------trampfd bunu yazdı:
-----------------------------koç ynumurtası yemek haramdır ( yada denir ) o yüzden bizim yörede kediye köpeğe verilir buralarda hiç yendiğini görmedim duymadım nasıl bir çevrede yaşıyonuz lan siz :D
Lan olum farklı olcaz diye şurdan bakın burdan bakın diyip durmayın amk ya :D Kaçınız ölü tavşan ölü kurbağa pişirip yiyo bi desenize bana :D
-----------------------------koç değil bilidğin öküz :D yani adamdan tek farkı pişmesi. Diğerlerine lafım yok mecbur kalmadıkça yemem ama discoveryde bi herifi göstermişti adam otoyollardan filan topladığı ölü hayvanlarla besleniyodu ama bu işi sürekli yapıyodu çorba filan yapmıştı :D
edit: kurbağanın kıcına pipet sokup üflemek suretiyle patlatmatmak yemekten sayılırmı :D