Sağlam Replikler
-
Planı olan bir adam gibi mi duruyorum? Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan köpek gibiyim. Yakalasam bile ne yapacağımı bilemem. Anlarsın ya... Ben sadece yaparım.. --JOKER--
-
"Geleceği bilmiyorum.Buraya size nasıl sonlanacağını değil,nasıl başlayacağını söylemek için geldim.Şimdi bu telefonu kapatıp dışarıya çıkacağım sonrada insanlara görmelerini istemediğiniz şeyi göstereceğim;Sizsiz bir dünyayı.Kural ve kontrolün olmadığı sınırsız ve engelsiz dünya,herşeyin mümkün olduğu bir dünya."
-
Bulgarların bir atasözü vardır. Bir şeyi parayla çözemiyorsan daha çok parayla çözersin. kara kedimiydi neydi filmin adı
-
Sonsuza kadar yaşamak istiyorsanız, ilk adım olarak ölmek zorunda olduğunuzu unutmayın...Bu benim için yakındır....
çok güzel ya . -
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------
Hepiniz koca bir pisliksiniz. Neden biliyor musunuz ? Çünkü hiçbirinizin ne olmak istediğinize dönük bir içgüdünüz bile yok. Benim gibi insanlara ihtiyacınız var. Benim gibi insanlar gerekli. Ben olmadan bir hiçsiniz. Böylece parmağınızı uzatıp “Heyy İşte kötü adam diyeceksiniz”Peki bu sizi napıyor hee ? İyi adam mı ?Siz iyi değilsiniz. Ben her zaman doğruyu söylerim. Yalan söyleyen sizlersiniz.Peki hala kötü adama iyi geceler dileyin. Hadii..Yanda duruyor kendisi..
-----------------------------bende topicleri karıştırmışım ne diyor lan bu yazacaktım :D
:)))
-----------------------------:D
-
çamaşırhaneyle çay ocağı çakır ve ismailin ve tüm yoksullarındır .
ben de yanlarındayım sıkıysa gık deyin gene iftira atında göreyim , kaç kuruşluk erkeksiniz
"arkadaşlar!! kumar hele mapusta olunca tekmil belaların anasıdır!!!
kral da olsan fark etmez, insanı insana kırdırır..
çok açık söylüyorum içinden pusu kuranlar düşünsün..eğer kumara meydan vermezsek şu kardeşliğimiz ömür boyu sürer gider..
kumar fukaranın bir dilim ekmeğini elinden almaktır..kumar şeytan değirmenidir..göz nurunun savurmasıdır..
ekmeği terden belklerim..çalışmak da yiğidin harmanıdır..bi laf daha ediyim de tamam olsun..
eğer haklıysam idare adamından da korkmam.. beladan da kaçmam!!!.." -
- Ailesiyle vakit geçirmeyen biri asla gerçek bir erkek olamaz
- Bir erkek için hiçbir şey ailesinden daha önemli değildir
- Bize katıl ve bizim için birşeyler yap- Ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım
Don Vito Corleone || The Godfather
-
Böyle bir konuda enazından "iki kişinin bildiği sır sır değildir" tarzında kurtlar vadisi replikleri görmemek hakkatten enteresan bir olay, ya da ezel :)...
Desenize dizilerdeki replikler artık cacık oldu kimse takmıyor :D
-
imzam...
-
insanlarla hayvanları ayıran tek şey akılları değildir,aynı zamanda ahlaklarıdır da.iyi ile kötü arasındaki farkı bilmeleridir.hepiniz hayvanlar gibi davrandınız.ve bu ahlaki değil.the jacket