Sağlam Replikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Planı olan bir adam gibi mi duruyorum? Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan köpek gibiyim. Yakalasam bile ne yapacağımı bilemem. Anlarsın ya... Ben sadece yaparım.. --JOKER--

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

"Geleceği bilmiyorum.Buraya size nasıl sonlanacağını değil,nasıl başlayacağını söylemek için geldim.Şimdi bu telefonu kapatıp dışarıya çıkacağım sonrada insanlara görmelerini istemediğiniz şeyi göstereceğim;Sizsiz bir dünyayı.Kural ve kontrolün olmadığı sınırsız ve engelsiz dünya,herşeyin mümkün olduğu bir dünya."

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Bulgarların bir atasözü vardır. Bir şeyi parayla çözemiyorsan daha çok parayla çözersin. kara kedimiydi neydi filmin adı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

Sonsuza kadar yaşamak istiyorsanız, ilk adım olarak ölmek zorunda olduğunuzu unutmayın...Bu benim için yakındır....

çok güzel ya .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    -----------------------------

ToR5 bunu yazdı:

Hepiniz koca bir pisliksiniz. Neden biliyor musunuz ? Çünkü hiçbirinizin ne olmak istediğinize dönük bir içgüdünüz bile yok. Benim gibi insanlara ihtiyacınız var. Benim gibi insanlar gerekli. Ben olmadan bir hiçsiniz. Böylece parmağınızı uzatıp “Heyy İşte kötü adam diyeceksiniz”Peki bu sizi napıyor hee ? İyi adam mı ?Siz iyi değilsiniz. Ben her zaman doğruyu söylerim. Yalan söyleyen sizlersiniz.Peki hala kötü adama iyi geceler dileyin. Hadii..

Yanda duruyor kendisi..

bende topicleri karıştırmışım ne diyor lan bu yazacaktım :D

:)))

:D

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

çamaşırhaneyle çay ocağı çakır ve ismailin ve tüm yoksullarındır .
    ben de yanlarındayım sıkıysa gık deyin gene iftira atında göreyim , kaç kuruşluk erkeksiniz

"arkadaşlar!! kumar hele mapusta olunca tekmil belaların anasıdır!!!
    kral da olsan fark etmez, insanı insana kırdırır..
    çok açık söylüyorum içinden pusu kuranlar düşünsün..eğer kumara meydan vermezsek şu kardeşliğimiz ömür boyu sürer gider..
    kumar fukaranın bir dilim ekmeğini elinden almaktır..kumar şeytan değirmenidir..göz nurunun savurmasıdır..
    ekmeği terden belklerim..çalışmak da yiğidin harmanıdır..bi laf daha ediyim de tamam olsun..
    eğer haklıysam idare adamından da korkmam.. beladan da kaçmam!!!.."

nasıl da insan oluverdiniz, pıçak meydana çıkınca? çavuş haraç alır, kumar oynatır, zavallı bir ihtiyarı tokatlar siz meydanda yoksunuz. öyle ya, çavuş buradayken size ne lüzum var? o dirayetli adam olmasa bu cahil milleti kim idare edecek?

Tatar Ramazan :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    - Ailesiyle vakit geçirmeyen biri asla gerçek bir erkek olamaz

- Bir erkek için hiçbir şey ailesinden daha önemli değildir

- Bize katıl ve bizim için birşeyler yap

- Ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım

Don Vito Corleone || The Godfather

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Böyle bir konuda enazından "iki kişinin bildiği sır sır değildir" tarzında kurtlar vadisi replikleri görmemek hakkatten enteresan bir olay, ya da ezel :)...

Desenize dizilerdeki replikler artık cacık oldu kimse takmıyor :D

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

imzam...

Yapay zeka, zeka değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

insanlarla hayvanları ayıran tek şey akılları değildir,aynı zamanda ahlaklarıdır da.iyi ile kötü arasındaki farkı bilmeleridir.hepiniz hayvanlar gibi davrandınız.ve bu ahlaki değil.the jacket

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 12430 Toplam Mesaj: 65