folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Sağlam Winxp Ya Da Win7 Linki Verebilecek Ve Yardımcı Olabilecek Mürid Aranıyor.

Sağlam Winxp Ya Da Win7 Linki Verebilecek Ve Yardımcı Olabilecek Mürid Aranıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocalar masaüstü pc'imde xp var peder, gelen giden çoluk çocuk kullanıyordu bildiğiniz çöplük olmuş pc ölmüş kalmış 3 ay gelmedik :D Format atmaya niyetlendim ama elimde cd yok hiçkimseden de bulamadım bana sağlam bi xp ya da windows 7 download linki verebilecek arkadaşım var mıdır? Torrent falan da her türlüsü olur.

Ancak bu linki aldıktan sonra ufak bi yardım daha isteyeceğim hiç internetten windows çekerek format atmadım indirdikten sonra işler nasıl yürüyecek bir müridim onu da anlatırsa çok sevinirim.

Dediğim gibi "Eli yüzü düzgün driver tanıyan falan bi XP sp 3 falan" ya da " yine driver tanıyan windows 7 " download linki verip yapılışını anlatabilecek müride/müridlere çok teşekkür ediyorum şimdiden.

Saygılarımla...

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

usb yada dvd den, xp ise cd den boot edecen falan filan yok hoca yok uğraşılmaz.

Ver 10 lira bilgisayarcıya cincik gibi yapsın, sende bu haftasonu 2-3 saat fazla uyu :)

Solak Cerrah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Win7, xp

http://www.tahribat.com/Forum-Tum-Paylasimlarim-171608/

Driver

http://driverpacks.net/driverpacks/latest

driverlardan sadece LAN ve WIFI'yi kursan gerisini netten kolaylıkla bulursun herhalde?

bulamazsan da SlimDrivers netten indirir?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    sitenin arama fonksiyonunu kullanin...

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

indirdim hocalar tahribattan bi windows 7. Şimdi bununla nasıl format atıyoruz?

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 835 Toplam Mesaj: 5