folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sağlık Bakanlığı 52 Ürünü Daha Teşhir Etti

Sağlık Bakanlığı 52 Ürünü Daha Teşhir Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    aforizma bunu yazdı

hayır madem sağlıksız bu naneler neden bu firmalara hukuki yaptırım yok saedce teşhir var.. su mevzusunun aynısı. falan falan firmaların suyu sağlıksız. ama vatandaşa içirdiler...  biz nerden bilecez sağlıksız olduğunu, sankş hepimizin evinde lab. var da inceleyecez. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, teşhir ederim ama yaptırımım yok vatandaş kendini korusun

neden hukiki yaptırım olmasın hocam, adamlara kaç gün kapatma cezası veya para cezası bindiriyolar(Konuda en üstte yaziyor zaten) ve ustunede teşhir ediyolar,  bunlar böyle böyle ibne dikkatli olun diye.(Ki bu firmanın geleceği açısından çok ağır bir olay) Bida yaparlarsada men edilme noktasına getiriliyorlar. daha ne olsun. Ben bi bal kazığı yedim,içime oturdu amk. balcılarıda toptan yasaklasalar bu iş tamam olacak:)

cracker tarafından 15/Şub/13 09:36 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Şimdi bunlar denetimden geçip satılmaya başlanıyorsa sonradan neden teşhir ediliyor.Üretim standartlarınımı değiştirmişler?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı
    aforizma bunu yazdı

hayır madem sağlıksız bu naneler neden bu firmalara hukuki yaptırım yok saedce teşhir var.. su mevzusunun aynısı. falan falan firmaların suyu sağlıksız. ama vatandaşa içirdiler...  biz nerden bilecez sağlıksız olduğunu, sankş hepimizin evinde lab. var da inceleyecez. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, teşhir ederim ama yaptırımım yok vatandaş kendini korusun

neden hukiki yaptırım olmasın hocam, adamlara kaç gün kapatma cezası veya para cezası bindiriyolar(Konuda en üstte yaziyor zaten) ve ustunede teşhir ediyolar,  bunlar böyle böyle ibne dikkatli olun diye.(Ki bu firmanın geleceği açısından çok ağır bir olay) Bida yaparlarsada men edilme noktasına getiriliyorlar. daha ne olsun. Ben bi bal kazığı yedim,içime oturdu amk. balcılarıda toptan yasaklasalar bu iş tamam olacak:)

kastettiğim o değil hocam. madem adamlar insan sağlığı ile oynuyorlar ona göre kanuni düzenlme yap suç duyurusnda bulun yatsınlar içerde olsun bitsin. para cezası, men vs vs bu adamları yıldırmıyor ki. a firması kapanıyo adam b firmasını açıyo eşinin üstüne. parayı vuruyo ondan sonra kıytırıktan bir ceza ile kurtarıyo paçayı.. zaten bu adam bu yaptırımdan kormuyo ki 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

piyasada marka diye kullandığımız birçok ürünü böyle fason firmalar üretmekte. tabi markanın belli kalite ölçütleri kullanılıyor ama çoğunlukta pek öyle olduğu söylenemez.

imzayı bıraktım basıyorum artık
Toplam Hit: 2410 Toplam Mesaj: 15