folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sağlık Bakanlığı Kpss Şartsız Eleman Alıyor

Sağlık Bakanlığı Kpss Şartsız Eleman Alıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Çoktan yeğenleri almışlardır bile. 

işsiz tanıdık kalmadı hocam. Sıra bizde artık ! aşlksjfşlakshdşfalkhs

^^P

diğer konu, Byron'u nereden buldun yahû ? ^^"

bu ne demek hoca ?  ^^"

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tawe
    Tawe's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı
    Tawe bunu yazdı

Ben bu kapsamda Sağlık Bakanlığı'nın farklı bir biriminde danışman olarak görev yapıyorum. Bu kapsamla girdiğinizde kalıcı bir personel olmuyorsunuz. Kendi şahıs şirketinizi kurup her ay sonunda bakanlığa serbest meslek makbuzu kesiyorsunuz. Proje sonuna kadar (Şu an resmiyette Mayıs 2020 fakat çok yüksek ihtimal uzayacak) senelik periyotlarda yeni sözleşmeyle devam ediyorsunuz. Çoktan tanıdıkları almışlardır diye düşünmeyin bu ilana çıkmış alımlar için öyle bir durum söz konusu değil, kağıt üstünde iyi olanı alıyorlar. Maaşları da başvuran personelin niteliklerine göre piyasa şartlarının çok çok üstüne çıkarabilme durumları oluyor. Aranılan Nitelikler kısmında gözüken şartları sağlıyorsanız kesinlikle başvurmanızı öneririm. Merak ettiğiniz başka şeyler varsa da cevaplamaya çalışırım

işletme mezunuyum başvuru yapsam elenir miyim ? işlerden birisi bana göre hocam.

aranılan niteliklerin ilk maddesinde istenilen bölüm ve fakülteler listeleniyor. orada işletme bölümü geçiyorsa elenmezsiniz. ama muhtemelen mühendislerden daha az şansınız olur

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tawe
    Tawe's avatar
    Erkek
    DanqerLine bunu yazdı

kpss şartı var hocam

bu ilanlar için kpss şartı yok. devlete dışardan hizmet sağlayan birer danışman şirket oluyor bu kişiler. 

Toplam Hit: 2237 Toplam Mesaj: 14
eleman alımı sağlık bakanlığı.