folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sağlık Harcamalarında Kemerler Sıkılıyor..( Hastalandıysan Öl )

Sağlık Harcamalarında Kemerler Sıkılıyor..( Hastalandıysan Öl )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ertan bir parti kurarsın (parti kurmak istediğinde devlet yardım ediyordu sanırım bi yerlerden para veriyorlar ama galiba ) seninle aynı düşüncelerde olan inasanlarla birleşirsin düşüncelerinize ters düşmeyecek bir içtüzük yaparsın ve uygulamaya başlarsın senin fikrini düşünceni gerçekçi bulan biri olur gelirsin devletin başına bir şeyler yapmaya çalışırsın zahmetli bir iş ama Ülkem için her şeye değmezmi?

böyle bir parti yok evet haklısın olsaydı bu durumda olmazdık değilmi? olmazdık elbet topunun ak bunların arasına namuslu olarak gireni bile hırsız yapıyorlar ak

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    parti kur bakalım ne olacak,devletin yardım ettiğini mi sanıyorsun,örnek olarak TKP (Türkiye Komünist Parti) üyeleriyle konuştum ve devletten tek kuruş para gelmediğini söylediler,nedeni de şu, oy oranları çok düşük.Sanırım 1000 de 2, bizim kuracağımız parti de bu şekilde olacak hatta çok daha kötü,o yüzden devlet yardım etmeyecek, o zaman da maddi destek lazım,şunu bil ki eğer maddi destek lazımza her zaman kendinden ödün vereceksin,her zaman

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ya tamamda sen bir kaç tanıdık siyasetçi namuslu dürsüt bir kaç isimi partide ismini duyuracaksın birazda eş dost akraba sana inanan halk en önemlisi birilerini inandırabilmek birde yardım etmiyorlar demişler peki önce oy oranına bakıpmı yardım etmiyorlar yoksa açarken yardım ediyorlarda sonra seçimlerden sonraki oy durumuna bakarakmı yardımı kesiyorlar anlamadım bunu açıklarsan iyi olacak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    aklıma geldi söyliyim ertan böyle bir parti kurmak için bir şeyler yapmış olacaksın mesela bir ilçe veya ilde belediye başkanı oldun güzel işler yaptın sen ilini güzelleştirdin en az 10 sene belediye başkanlığı yaptın ve bu millet senin artık belediye başkanlığı değilde bu ülke için yararlı bir şeyler yapmanı bekliyecek sende parti kurma girişimlerine girreceksin (tayyip erdeoğan)

tamm tayiip istabulun belediye başkanıydı ama olsun sen yinede ülken için yapıyorsun birşeyleri

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Anayasa da 68. maddeyi okursan görürsün
    devlet hakça eşit bir biçimde yardım ediyormuş tüm partilere :) tabii böyle mi oluyor,dehap %7 oy aldığı halde onlarda çok az miktar bir yardım alıyorlar ama genç partinin aldığı yardım kat kat fazla

Bu iş akraba falanla olamaz.Sen köydeki muhtarlığa adaylığını koymayacaksın ki kardeşim,ülke yönetimine talip olacaksın,75-80 milyon bir ülkede seçime gireceksin.40-50 milyon seçmen olacak.Sen kendi partini tanıtmak için propaganda yapman gerek,tv kanallarında reklamını vermen gerek,onun parasını akrabaların nasıl karşılar,bir sürü afiştir broşürdür....

Ben shp ni seçime gireceği zaman ilçe teşkilatına gittim, alt katta,bodrum gibi bir yerde ne yapıyorlar biliyor musun, bir sürü bez kesmişler,ellerine de bir kalıp almışlar bayrak yapıyorlar,ki zamanında koskoca bir shp partisi bu şekilde çalışıyor,bütçeyi görüyor musun ne kadar adil,bir seçim ülkeyi 20 yıl geriye götür diyorlar,birileri trilyonlar harcarken birilerine de beş kuruş vermiyorlar,kaldı ki benim kuracağım siktiri boqtan bir partiye yardım edecek devlet

Konu ile ilgili daha konuşmuyorum,siz devam edin..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1809 Toplam Mesaj: 16